Deniz Çoban: Golden önce faul var

Eski hakem Deniz Çoban, Süper Lig'in yayıncı kuruluşunda Karagümrük - Fenerbahçe mücadelesinin tartışmalı ve önemli hakem kararlarını yorumladı.

Deniz Çoban: Golden önce faul var
Deniz Çoban: Golden önce faul var
GİRİŞ 13.02.2021 23:52 GÜNCELLEME 14.02.2021 15:17
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Eski hakem Deniz Çoban, Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçının tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi.

Deniz Çoban'ın Beinsports'taki değerlendirmeleri şu şekilde:

"Golden önceki faul doğru"

"Fenerbahçe 'nin ilk golünden önce 'Faul yok' itirazları vardı ama kuralda tarif edildiği şekilde net bir faul. Doğru karar."

"Szalai'nin eline çarpmıyor, gol temiz"

"Golden önce el varmış gibi olan bir açı var. Sosyal medyadan hep bu açı gösterildi. Çok net bir şekilde Karagümrüklü oyuncudan sektiğini zaten görüyoruz. Gol temiz. İlk yarıda Ozan Tufan'ın ceza alanında yerde kaldığı pozisyonda iki oyuncu da birbirlerini çekiyorlar ama buradan penaltı çıkmaz. Çıksa çıksa hücum faul çıkar."

"Golden önce bence faul var ama hakemin yorumuna kalmış"

Valencia'nın golünden önce faul çalınması daha doğru olurdu ama bu bir hakem kararı. Hakem böyle düşünüyor. Ozan Tufan'ın hamlesi rakibi engelliyor mu, engellemiyor mu? Hakem de çok yakın, görüyor. Topa müdahale burada çok önemli değil. Burada bariz bir hakem hatası yok. Yoruma kalmış. Devam kararı veriyor. Bence faul daha doğru olurdu. VAR buna karışmaz. 

Mesut Özil'in ceza alanı içindeki müdahalesi penaltı değil. Mesut'un savrulan ayağının önüne Karagümrüklü oyuncu Bertolacci ayağını koyuyor. Topa vurmak yerine, Mesut'un onun ayağına vurması için ayağını öne koyuyor. Bertolacci topa vurmak istemiyor. Buradan penaltı çıkmaz. Kural da çok net. 

"Serdar Aziz topa vuramasaydı penaltıydı"

Son anlardaki Emre Çolak'ın kaçırdığı golden önce top oraya gelirken son anda Serdar Aziz de topa dokunuyor. Dokunamasaydı, Karagümrüklü oyuncuya yaptığı müdahaleden dolayı pozisyon penaltı olacaktı. Ama son anda dokunuyor.

YORUMLAR 32
  • Bulut 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanki kendi çok iyi hakemdi sizin yatacak yeriniz yok
    Cevapla
  • Bülent ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    Var nasıl karışmaz.geçen sene gs-FB maçında gs attığı golü öbür sahada faul var diye iptal etti .cüneyt golü verdi ama var müdahale edip nizami golümüzü yedi.fb lobisi feneri korumak için her şeyi yapıyor.ama mottomuz.=bütün takımlara karşı fatih terim
    Cevapla
  • Bursaspor 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin top oynamaktan anlamadığını neden kabul etmiyorsunuz. Galatasaray böyle oynasa başta taraftar eleştirir ama Fenerliler yeter ki şampiyon olalım, nasıl olursa olsun diyorlar. Günü kurtarmak yetmez, birgün GS gelip sahanızda şampiyonluk kutlayacak deselerdi inanır mıydınız
    Cevapla
  • ALICENHIX 3 yıl önce Şikayet Et
    Bugüne kadar hiçbir GS haberine yorum yazmadım. Affedersiniz ama size burada düşer.
    Cevapla
  • yazı/yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    İşler kötü gidince taktik belli, 3 temmuz ve 28. şampuanlık. Yaşı yavrusu çözmüş bu işleri.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalan mı peki Fetöcü?
    Cevapla
  • Adalet anlalayış 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayret . başkan faul var dememiş mi. Çizgiyi eğri çiziyorlar dememiş mi. Hakemler bizi kollamıyor dememiş mi. Futbol üç ihtimalli bir oyun. Yenersin de yenilirsin de. İnsanları germenin , takım sevgisi olanları fanatizme sevketmenin bize ne faydası var. Veya size ne faydası var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle