Konyaspor Beşiktaş maçı A Spor geniş özeti ve golleri |Siyah Beyazlılar yarı finalde!

Konyaspor Beşiktaş maçının geniş özeti ve golleri A Spor ekranlarından yayınlandı. Ziraat Türkiye Kupası’nda Konyaspor Beşiktaş’ı konuk etti. Maçın normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlandı. Uzatmalara giden maçta eşitlik bozulmayınca penaltılara geçildi. Penaltılar sonucu Beşiktaş Konyaspor'u 3-2'lik skorla eledi. 90 dakika içerisinde Beşiktaş'ın golü 13'de Oğuzhan'dan, Konya'nın golü 18'de Abdülkerim'den geldi.

Konyaspor Beşiktaş maçı A Spor geniş özeti ve golleri |Siyah Beyazlılar yarı finalde!
Konyaspor Beşiktaş maçı A Spor geniş özeti ve golleri |Siyah Beyazlılar yarı finalde!
GİRİŞ 12.02.2021 09:28 GÜNCELLEME 12.02.2021 09:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Konyaspor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri A Spor ekranlarından yayınlandı. Konyaspor Ziraat Türkiye Kupasında Beşiktaş’ı ağırladı. Maça hızlı başlayan Siyah Beyazlılar, 13. dakikada Oğuzhan Özyakup'la golü buldu. Konya'nın cevap niteliğinde golü 18. dakikada Abdülkerim Bardakcı'dan geldi. Normal süresi 1-1 berabere biten maçın uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmadı. Seri penaltılara geçilen maçta Beşiktaş Konyaspor'u 3-2'lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla Kara Kartal kupa da yarı finale çıkmayı başardı. İşte Konyaspor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri...

KONYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

KONYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Beşiktaş’ı konuk etti. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan maç saat 20.45’de başladı. Maç A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Ali Palabıyık’ın düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yaptı. Maçın 4. Hakemliğini ise Burak Şeker üstlendi. 

KONYA BJK MAÇI İLK 11’LERİ

Konyaspor: Eray, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Amir, Musa, Milosevic, Sekidika, Shengelia, Cikalleshi.

Beşiktaş: Utku, Rosier, Vida, Montero, N’Sakala, Necip, Hasic, Atiba, Oğuzhan, N’Koudou, Cenk

BEŞİKTAŞ KONYA KARŞISINDA 2 KİŞİ EKSİK 

Beşiktaş Konyaspor maçında sakatlıkları bulunan Gökhan Töre ve Trabzonspor maçında Ekuban’la girdiği ikili mücadele sonucu yerde kalan Rıdvan Yılmaz forma giyemeyecek. 

KONYASPOR’DA KUPA’DA 3 OYUNCUDAN MAHRUM 

Konyaspor deplasman da oynayacağı Beşiktaş mücadelesinde Alper Uludağ, Sehic ve Anicic forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yokluğunda İstanbul’dan puanla dönmeyi hedefleyen Yeşil Beyazlı ekipte kart cezalısı oyuncu bulunmuyor.  

YORUMLAR 4
  • Roor 3 yıl önce Şikayet Et
    Roor
    Cevapla
  • Kuzey 3 yıl önce Şikayet Et
    Vida'nın sarı kart cezası var !
    Cevapla
  • BIRAKMAMSENİ1903 3 yıl önce Şikayet Et
    1. Ligde verilen kart veya men cezaları Ziraat Türkiye kupası ve diğer Türkiye kupa turnuvalarına yansımaz 2. Bu sayfada verilen bilgi Süper Ligin 24. Haftasında ki kadroları aktarıyor 3. Beşiktaşa Başarılar Dileriz ***
    Cevapla
  • Utku 3 yıl önce Şikayet Et
    onu ligde gördü bu kupa maçı sallama
    Cevapla