Sergen Yalçın: Kontratlar öyle yapılmıyor

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, penaltılarla yarı finale yükseldikleri Konyaspor mücadelesini değerlendirdi.

Sergen Yalçın: Kontratlar öyle yapılmıyor
Sergen Yalçın: Kontratlar öyle yapılmıyor
GİRİŞ 12.02.2021 00:28 GÜNCELLEME 12.02.2021 00:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İki tarafı da mücadelesi için kutlayan başarılı teknik adam "Ama oyun kısmı böyle değil. Tamamen bizim kontrolümüzde bir maçtı. Çok daha erken bu maçı koparmamız lazımdı. Bu kadar pozisyon bulduğumuz bir maçta tek gol atmak normal değil." dedi.

Sergen Yalçın'ın maç sonu yayıncı kuruluşa değerlendirmeleri şu şekilde:

"Çeyrek finale yakışır bir müsabaka oldu. 120 dakikalık mücadele için iki takımı da kutluyorum ama oyun kısmı böyle değil. Tamamen bizim kontrolümüzde bir maçtı. Çok daha erken bu maçı koparmamız lazımdı. Bu kadar pozisyon bulduğumuz bir maçta tek gol atmak normal değil."

"Birileri oynar! Bir şey olmaz!"

"Penaltılar zaten şanstır. Yüzde 50-50'dir. O yüzden Konyaspor camiasına da geçmiş olsun diyorum. Sakatlıklar bizi zorlayabilir pazartesi günü önemli, bir maç var ama birileri oynar, bir şey olmaz!"

"Başkanın her röportajda bunu söylemesi rahatsız ediyor"

"Sayın başkan her röportajda 'Ne kadar devam etmek isterse o kadar devam eder' diyor ama her seferinde de bu cümlenin kullanılması beni rahatsız ediyor. Kontratlar öyle yapılmıyor. Her hoca istediği kadar devam etmiyor. Birçok problem yaşıyoruz ve biz bunun üstesinden şu ana kadar gelebildik. Türkiye'de uzun vadeli plan program yapılmadığını görüyoruz. Geniş vadeli planlar yapmak kolay değil. Camiamız istediği sürece burada olurum." 

BASIN TOPLANTISI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Konyaspor karşısında birçok gol pozisyonuna girdiklerini ama sonuçlandıramadıklarını belirterek, maçı daha erken bitirmeleri gerektiğini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Konyaspor’u penaltılar sonucu eledikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. Çeyrek finale yakışacak 120 dakikalık zorlu bir mücadele olduğunu ifade eden Sergen Yalçın, “Her iki taraf oyuncularını da gösterdikleri performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Bu kadar arka arkaya maçların oynandığı bir dönemde sahadaki bütün oyuncular çok iyi mücadele ettiler. Ancak maçın 120 dakikası bizim kontrolümüzde geçti. Birçok gol pozisyonuna girip atamadığımız, ürettiğimiz ama sonuçlandıramadığımız bir müsabaka oldu. Çok daha erken bitirmemiz gerekirdi. Çünkü çok net pozisyonlar vardı. Ama bazen sonuçlandıramıyorsunuz, olmuyor. Bunu daha önce bir iki maçta daha yaşadık. Bir şanssızlık var. Her oynadığımız maçta bu tür şanssızlıklar yaşıyoruz. Ya 10 kişi kalıyoruz, ya da inanılmaz pozisyonlar harcıyoruz. Bunu bir an önce sonlandırmamız lazım” dedi.

“Önümüzde yoğun maç trafiğinin olacağı bir dönem var”

Çok zor bir periyotun kendilerini beklediğini dile getiren Yalçın, “Ligin devamında 17 lig maçı var. Bir kupa maçımız var. Önümüzde yoğun maç trafiğinin olacağı bir dönem var. İnşallah o bölümde sakatlıksız ve tam kadro bir şekilde gideriz. Şu andaki tek temennim bu" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuğu seviyorum... başarmasını istiyorum... bay başkanları da o sıkılasıva çenesini tutmayı öğrensin artık. yoksa sergen kapatacak...
    Cevapla
  • cafer c 3 yıl önce Şikayet Et
    Sergen, hâlâ ağlıyor musun..?
    Cevapla
  • Şaşkın 3 yıl önce Şikayet Et
    4 maçı geçmez istifa eder...!
    Cevapla
  • Bjk56 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen bekle
    Cevapla
  • eko54 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayaller hayaller :))
    Cevapla
  • Şenyurtlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Sergen başkan doğruyu söylüyor kim olursa olsun lafı yapıştırıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle