SON DAKİKA: Fenerbahçe Galatasaray derbisinde Gustavo ve Mesut Özil forma giyecek mi? Açıklama…

Süper Lig’in 24. haftasında iki ezeli rakip Fenerbahçe Galatasaray karşı karşıya geliyor. Yeni transferlerin ve sakatlıkları bulunan oyuncuların oynayıp oynayamayacağı merak ediliyor. Ev sahibi Fenerbahçe’de Mesut Özil ve Luiz Gustavo forma giyecek mi, giymeyecek mi kafaları karıştırıyor. Sarı lacivertliler maç öncesi son antrenmanını basına kapalı olarak yaptı. Peki, FB GS derbisinde Gustavo oynayacak mı?

SON DAKİKA: Fenerbahçe Galatasaray derbisinde Gustavo ve Mesut Özil forma giyecek mi? Açıklama…
SON DAKİKA: Fenerbahçe Galatasaray derbisinde Gustavo ve Mesut Özil forma giyecek mi? Açıklama…
GİRİŞ 06.02.2021 16:47 GÜNCELLEME 06.02.2021 16:53

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe’de Erol Bulut’un nasıl bir ilk 11’le sahaya çıkacağı merak ediliyor. Evinde, şampiyonluk yarışındaki en önemli rakibini ağırlayacak olan Sarı Lacivertlilerde transfer sezonunun bomba isimlerinden olan Mesut Özil’in ilk 11’de şans bulup bulamayacağı gizemini koruyor. Ayrıca Sarı Lacivertlilerin Brezilyalı orta sahası Luiz Gustavo’nun da sakatlığı sebebiyle forma giyip giyemeyeceği de merak konusu. Peki, Galatasaray derbisinde Gustavo oynayacak mı? İşte oyuncu için alınan kritik karar!

EROL BULUT KARARINI VERDİ! GUSTAVO KADRODA YOK!

Süper Lig’de geride bıraktığımız hafta Hatayspor’u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe’de Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo bacağına aldığı darbe sonrası sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Hafta içerisinde oyuncunun sakatlığıyla ilgili belirsizlik sürerken Fenerbahçe Galatasaray arasında oynanacak maç geldi çattı. Oyuncunun karşılaşmada oynamak istediği bilgisi gelirken tedavi için ödem toplayan bölgeye iğne yapıldı. Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi son idmanını basına kapalı olarak gerçekleştirdi. 


Fenerbahçe’nin tecrübeli Teknik Direktörü Erol Bulut derbi öncesinde Brezilyalı orta saha oyuncusu için kararını verdi. Dizinde ki ödemi geçmeyen Luis Gustavo Galatasaray derbisinde kadroya alınmadı. Son haftalarda sarı lacivertlilerin dikkat çeken isimlerinden olan Gustavo Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Erol Bulut Süper Lig’deki yoğun maç trafiğinde oyuncuyu riske atmak istemediği için böyle bir karar aldığı bilgisi paylaşıldı.

MESUT GALATASARAY’A KARŞI KADRODA

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Mesut Özil Galatasaray karşısında 21 kişilik maç kadrosunda olması kesin gözüyle bakılıyor. Derbide ilk 11’de yer almak isteyen Türk asıllı Alman oyuncuyla ilgili son kararı maç saatinde Teknik Direktör Erol Bulut karar verecek.