Gaziantep FK Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri!

beIN Sports ekranlarında Gaziantep FK Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Gaziantep FK Galatasaray maçının ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarı attığı gollerle Galatasaray deplasmanda rakibini 2-1 mağlup etti. Sarı Kırmızılıların gollerini 54. ve 79. 'da Henry Onyekuru kaydetti. Gaziantep FK'nın golü ise 90. dakikada Alexandru Maxim'den geldi

Gaziantep FK Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri!
Gaziantep FK Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri!
GİRİŞ 29.01.2021 21:32 GÜNCELLEME 29.01.2021 21:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gaziantep FK Galatasaray maçı sona erdi. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda  oynanan maçta Sarı Kırmızlılar rakibini deplasmanda  2-1 mağlup etti. İlk yarısı golsüz geçen maçta ikinci yarı gol perdesini açan isim yeni transfer Henry Onyekuru oldu. 54. dakikada Babel'in pasında savunma arkasında topu önünde bulan Onyekuru ayak içiyle topu ağlara gönderdi. 79. dakikada sahnede yine Henry Onyekuru vardı. Kerem Aktürkoğlu'nun müthiş ara pasında savunma arkasına sarkan Onyekuru düzgün bir vuruşla farkı 2'ye çıkardı. Maçta Antep temsilcisinin tek golü ise Alexandru Maxim'den geldi. 90. dakikada penaltı vuruşu için topun başına gelen Maxim, topu ağlara gönderdi. İşte Gaziantep Galatasaray maçının golleri ve geniş özeti...

GAZİANTEP FK GALATASARAY MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

GAZİANTEP FK GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Gaziantep FK, Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda Galatasaray'ı konuk etti. 29 Ocak Cuma günü saat 19.00'da başlayan maç beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlandı. Mete Kalkavan'ın yönettiği maçta yardımcılığını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok yaptı. Maçın 4. hakemliğine ise Murat Erdoğan atandı. 

İŞTE GAZİANTEP FK GALATASARAY MAÇININ 11'LERİ

Gaziantep FK: Günay, Toşça, Djilobodji, Jefferson, Castillo, Dicko, Olkowski, Oğuz, Maxim, Vetrih, Güray

Galatasaray: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Arda, Babel

GALATASARAY'DA 8 FUTBOLCU EKSİK

Son günlerde adı transfer söylentileriyle anılan Senegalli topçu Mbaye Diagne kadroya dahil edilmedi. Galatasaray'da tedavi ve adaptasyon çalışmaları devam eden Sofiane Feghouli, Oğulcan Çağlayan, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Radamel Falcao, Fatih Öztürk ve Jesse Sekidika maçta forma giyemeyecek. Yılbaşı gecesi yaşadığı havai fişek kazası nedeniyle tedavisi süren Omar Elabdellaoui de maçta oynayamayacak.Sarı Kırmızılı takımda kırmızı kart cezası biten Mbaye Diagne kadrodaki yerini alacak.Takımla dün ilk antrenmanına çıkan yeni transfer Henry Onyekuru'nun da kadroda yer alması bekleniyor.

SARI KIRMIZILILARDA 2 OYUNCU KART SINIRINDA

Galatasaray'da Younes Belhanda ve Christian Luyindama, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 23. haftadaki Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

GAZİANTEP FK GALATASARAY ARASINDA  4. RANDEVU

Galatasaray, Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Gaziantep FK ile 4. kez karşı karşıya gelecek. Geçen sezon oynanan maçlar 2-0 Galatasaray galibiyeti ve 3-3 berabere sonuçlanmıştı. Sarı Kırmızılılar bu sezonun ilk yarısında yapılan maçta ise rakibini 3-1 mağlup etmişti.

GAZİANTEP FK İKİ OYUNCUSUNDAN YOKSUN SAHADA OLACAK

Gaziantep ekibinde, sakatlığı devam eden Mirallas'ın bu hafta da sahalardan uzak kalması beklenirken, Galatasaray karşısında Muhammed Demir'in de kart cezası nedeniyle forma giyemeyeceği bildirildi.  

İç sahada 17 maçtır kaybetmeyen Gaziantep temsilcisi, Galatasaray maçında bu serisini sürdürmeye çalışacak. Geçen hafta oynanan Atakaş Hatayspor mücadelesinde kart cezası nedeniyle forma giyemeyen savunma oyuncusu Djilobodji, teknik direktör Sa Pinto'nun görev vermesi halinde takımdaki yerini alacak.

YORUMLAR 1
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hoş geldin aslanim
    Cevapla