Manchester United Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta? Temsilcimizin maçı hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde birbirinden güçlü takımların mücadelesi bu akşam oynanacak karşılaşmalara devam edecek. Temsilcimiz Başakşehir İngiliz Manchester United’e konuk olacak. H Grubundan çıkmak isteyen Başakşehir bu karşılaşmayı mutlak kazanmak durumunda. Peki Manchester United Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Futbolseverler Manchester United Başakşehir maçı hangi kanalda? sorusuna yanıt arıyor…

Manchester United Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta? Temsilcimizin maçı hangi kanalda?
Manchester United Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta? Temsilcimizin maçı hangi kanalda?
GİRİŞ 24.11.2020 17:40 GÜNCELLEME 24.11.2020 17:40

Manchester United Başakşehir maçı futbolseverler tarafından oldukça ilgiyle bekleniyor. İlk mücadelede kendi evinde İngiliz rakibini saf dışı bırakarak sahadan 2-1 galibiyle ayrılan turuncu lacivertliler, bu kez Old Trafford’a aynısını yapmak için sahaya çıkıyor. Okan Buruk yönetiminde Avrupa Kupalarında gidebildiği yere kadar gitmek isteyen Başakşehir karşılaşmadan puan veya puanlarla ayrılması durumunda grupta büyük bir avantaj sağlamış olacak. Öte yandan rakip M.United tarafında işler pekte yolunda gitmiyor. Premier Lig’te oynadığı 8 maçta sadece 13 puan toplayabilen kırmızı şeytanlar Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 maçta topladığı 6 puanla lider durumda. Peki Manchester United Başakşehir maçı saat kaçta başlayacak? İşte Başakşehir’in muhtemel kadrosu ve M.United Başakşehir maçının canlı yayınlanacağı kanal…

 

 

MANCHESTER UNİTED BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN?

İngiliz devine konuk olacak Başakşehir’in maçı Old Trafford’a bugün (24 Kasım) saat 23.00’da başlayacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki bu kritik mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonundan Ovidiu Hategan yönetecek. 

 

 

Karşılaşmayı canlı takip etmek isteyenler için Manchester United ve Başakşehir arasında oynanacak karşılaşma 24 Kasım Salı günü saat 23.00’da beIN sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ H GRUBU PUAN DURUMU!

1 - Manchester United / 6 puan

2 - Leipzig / 6 puan

3 - PSG / 3 puan

4 - BAŞAKŞEHİR / 3 puan

OKAN BURUK KRİTİK MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Başakşehir’in Teknik Direktörü Okan Buruk UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 4 maç öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kazanmak için her şeyi yapacaklarına dikkat çeken Buruk “ "İlk maçı kazanmamız bizi grupta iddialı duruma getirdi. Hem 3'üncülük hem de 2'ncilik için bundan sonraki maçlarda da şansımızın olduğunu ortaya koyduk. Bunu düşünerek maça çıkacağız." dedi. Açıklamasının devamında ilk karşılaşma sonrası United’ın sahaya daha motive olarak çıkacağının altını çizen teknik adam hazır olduklarını vurguladı. 

GUNNAR SOLSKJAER “ SABIRLI OLMAMIZ GEREKİYOR”

Manchester United’ın tecrübeli teknik direktörü Solskjaer  ilk maça göre Başakşehir mücadelesinde daha disiplinli ve sabırlı bir oyun ortaya koymaları gerektiğini ifade etti. korona virüs tedbirleri kapsamında online olarak gerçekleştirilen toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Solskjaer, "İlk maçta yaptığımız hatalarımızı tekrar etmeyerek bugün bir dönüm noktası yaşamak istiyoruz. Futbolcularımla ve teknik ekiple yaptığımız toplantılar sonrasında, daha konsantre ve Başakşehir'den daha iyi bir futbol ortaya koymamız gerektiğini biliyoruz. İlk oyuna baktığımız zaman kendi hatalarımızı görebiliyoruz ve bunlar üzerinde gerekli çalışmaları gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz.” dedi.

MUHTEMEL KADROLAR BELLİ OLDU! 

MANCHESTER UNITED: De Gea, Wan-Bissaka, Magurie, Tuanzebe, Telles, Fred, Mctominay, Rashford, Fernandes, Greenwood, Martial (GUNNAR SOLSKJAER)

BAŞAKŞEHİR: Mert, Bolingoli, Epureanu, Skrtel, Rafel, Berkat, İrfan Can, Visca, Fiuliano, Deniz, Demba Ba (OKAN BURUK) 

İŞTE 24 KASIM SALI ŞAMPİYONLAR LİGİ GÜNÜN PROGRAMI!

Şampiyonlar Ligi  Grup Aşaması - Grup E

20:55 Krasnodar - Sevilla (beIN Sports 3)
20:55 Rennes - Chelsea (beIN Sports 2)

Şampiyonlar Ligi  Grup Aşaması - Grup F

23:00 Lazio - Zenit (beIN Sports Max 1)
23:00 B. Dortmund - Club Brugge (beIN Sports Max 2)

Şampiyonlar Ligi Grup Aşaması - Grup G

23:00 Juventus - Ferencvaros (beIN Sports 4)
23:00 Dynamo Kiev - Barcelona (beIN Sports 3)

Şampiyonlar Ligi - Grup Aşaması - Grup H

23:00 PSG - RB Leipzig (beIN Sports 2)
23:00 Man United - Başakşehir (beIN Sports 1)