Yusuf Yazıcı'nın menajerinden transfer itirafı

Lille formasıyla sergilediği performansla Avrupa'da adından söz ettiren milli yıldızımız Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci açıklamalarda bulundu.

Yusuf Yazıcı'nın menajerinden transfer itirafı
Yusuf Yazıcı'nın menajerinden transfer itirafı
GİRİŞ 24.11.2020 14:30 GÜNCELLEME 24.11.2020 14:30
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Lille forması giyen Yusuf Yazıcı'nın menajeri  Adem Cebeci dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

 

Calciomercato'ya konuşan Cebeci, oyuncunun transferiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

"YUSUF PAHA BİÇİLEMEZ BİR FUTBOLCU"

 

 

"Yusuf için biz daha yolun başındayız. Yusuf'un daha da iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bu uzun bir yolculuk, sonrasında neler olacağını göreceğiz. Yusuf paha biçilemez bir futbolcu."

"MILAN İLE HİÇ GÖRÜŞMEDİK"

"Yusuf'un Lille'den önce Milan'a transferi için hiçbir görüşmemiz olmadı. Fakat İtalya'dan Lazio'nun somut bir ilgisi olmuştu. Milan maçından sonra birçok menajer benimle iletişime geçti. Yusuf harika oynadı ve hat-trick yaptı. Milan ile doğrudan temasımız olmadı. Milan, Yusuf'la ilgilenirse bizi değil, doğrudan Lille'i aramalı."

"LAZIO, YUSUF'U ÇOK İSTEDİ"

"Lazio, Yusuf'u çok istedi. Transfer hakkında birçok kez görüştük. Igli Tare, Yusuf'u çok beğeniyor ama sonrasında Milinkovic-Savic takımda kalınca transfer görüşmeleri iptal oldu."

KAYNAK: FUTBOLARENA
YORUMLAR 15
  • Baybars turkoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam hala Türkiye milli takım ında yedek bı futbolu beyinle oynayan o
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    yusuf basarili kilan bence oyun arkadaslari onlarla uyum saglamasi baska takimda belki gol atamiyacak vedat muric ve trabzonun norvecli golcusu gittikleri takimda henuz gol atamamislar diye duymustum
    Cevapla
  • Levrok the Coach 3 yıl önce Şikayet Et
    Milli Takimda sorun oyuncular degil, neyazikki, Senol Günes. Lucescunun kurdugu düzeni yine bozdu. En zayif noktamiz, merkez orta saha. Merkezi hep rakibe birakiyoruz. Merkezi kontrol eden, oyunu kontrol eder. Bir diger sorun ise, futbolcular topla kosu yapmiyorlar , yani alan kazanma yok, bos saga sola, geriye paslar. Imkan verinde göstereyim hatalari, cok net görebiliyorum. Yusuf son mac harbiden mükemmel oynadi.
    Cevapla
  • EMRAH 3 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hca çocuğu hep son 10 dakika alıyor önemli maçlarda. son masristan maçında daha erken aldı ama sistem Yusuf'a göre değildi. İki avrupa maçında üçer gol atan, enki lig maçına iki gol atıp bir asist yapan oyuncu kötü olur mu? Futbol bilgisi az olanlar yorum yapmasın. Yusuf maça başlasın, sistem ona göre olsun bakın bkalım nasıl oynuyor. Yusuf'un efendliğini herkes bilir, ülkesine ağlılığını da. Çocuğa iftira atmayın...
    Cevapla
  • Kral 3 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımı es geçiyorlar yazık Türk futboluna biraz oynayın milli mücadele
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle