Rangers Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? UEFA play off mücadelesi şifresiz kanalda mı?

UEFA Avrupa Ligi play off mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, İskoçya temsilcisi Rangers ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Hajduk Split karşısında aldığı 2-0 galibiyetle adını bir üst tura yazdıran sarı kırmızılılar bu karşılaşmadan galip gelerek Avrupa Ligi’nde gruplara kalmanın hesaplarını yapıyor. Peki Rangers Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? İşte Rangers Galatasaray maçının yayınlanacağı kanal…

Rangers Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? UEFA  play off mücadelesi şifresiz kanalda mı?
Rangers Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? UEFA play off mücadelesi şifresiz kanalda mı?
GİRİŞ 29.09.2020 10:05 GÜNCELLEME 30.09.2020 16:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Temsilcimiz Galatasaray bu sezon en önemli karşılaşmasına Rangers karşısında çıkmaya hazırlanıyor. Tekli eleminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmada tur atlayan taraf gruplara kalmaya hak kazanacak. Bu önemli mücadelenin tarihini öğrenmek isteyen taraftarlar internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Bu hafta sonu Fenerbahçe karşısında berabere kalan sarı kırmızılar bu mücadelede hata yapmak istemiyor. Öte yandan Rangers takımının başında bulunan Liverpool efsanesi Steven Gerrard mücadele öncesinde açıklamada bulundu. Galatasaray’ı favori gösteren Gerrard, Galatasaray için Şampiyonlar Ligi takımı olan dev bir kulüp ifadesini kullandı. Peki Rangers Galatasaray maçı ne zaman oynanacak? İşte UEFA Avrupa Ligi play off mücadelesi maç saati ve yaşanan son gelişmeler…

 

 

RANGERS GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Salgın hastalık nedeniyle taraftar kabul edilemeyecek karşılaşma İbrox Stadyumunda 1 Ekim Perşembe günü saat 21.45’da başlayacak.

 

 

UEFA AVRUPA LİGİ MAÇI HANGİ KANALDA?

İskoç temsilcisi Rangers’a konuk olacak Galatasaray’ın mücadelesi canlı olarak Spor Smart ekranlarından yayınlanacak.

RANGERS MAÇ FAZLASIYLA LİDER OLDU!

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi play off turundaki rakibi Rangers İskoçya Premier Ligi 9. hafta  karşılaşmasında rakibi Motherwell’i deplasmanda 5-1 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Bu sezon ligde oynadığı 9 karşılaşmada mağlup olmayan Rangers oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 22 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 3 gol gördü. 

GALATASARAY SAHADAN BERABERLİKLE AYRILDI!

Sezonun en önemli derbisinde Galatasaray kendi evinde konuk ettiği Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Sezona iyi bir başlangıç yapan sarı kırmızılılar bu sezon Süper Lig’de oynadığı bir karşılaşmada ilk kez puan kaybetti. Sarı kırmızılılar oynadığı son üç karşılaşmada  Gaziantep, Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarında rakip fileleri 5 kez sarsarken kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

YORUMLAR 1
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok Üzgünüm ama biz kazanacağız.
    Cevapla