Galatasaray'da derbi sonrası ikinci operasyon

Transfer dönemini sessiz geçiren Galatasaray'da yapılacak olan yeni transferler kadar takımdan hangi futbolcuların ayrılacağı da büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.

Galatasaray'da derbi sonrası ikinci operasyon
Galatasaray'da derbi sonrası ikinci operasyon
GİRİŞ 28.09.2020 12:23 GÜNCELLEME 28.09.2020 12:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Transfer dönemini sessiz geçiren Galatasaray'da 60 milyon euroluk maaş bütçesi 40 milyon euroya düşürmek için büyük çaba sarf ediliyor. Yabancı futbolcularının bir kısmı ile maaş indirimi gerçekleştiren sarı-kırmızılı yönetim diğer yandan da Feghouli, Belhanda, Marcao ve Babel gibi satış potansiyeli olan futbolcuları elden çıkartmaya çalışıyor. Fenerbahçe derbisinin ardından bir kez daha harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda listedeki futbolcular ile bir kez daha görüşme yapacak.

 

 

MARCAO GİDEBİLİR

Roma ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, Marcao için 15 milyon euro talep etti ancak İtalyan temsilcisi 11 milyon euro önerdi. Roma, teklifini 15 milyon euro seviyesine çekerse Galatasaray'da Marcao dönemini kapanacak.

 

 

BELHANDA KAFA KARIŞTIRDI

"Şimdilik Galatasaray'dayım" diyen Belhanda için sarı-kırmızılı kulübün tavrı net; 5 milyon euro. Arabistan ve Fransa'dan bazı takımlar ile görüşmelerini sürdüren Belhanda, anlaşma şartlarını sağladığı anda sarı-kırmızılı kulübe veda edecek.

FEGHOULI İÇİN SATIŞ OPSİYONU ARANIYOR

Galatasaray'da forma giydiği günden bu yana sezon başı performansıyla hayal kırıklığı yaratan Feghouli için de satış opsiyonları aranıyor. Transfer döneminin son gününe kadar Feghouli için satış fırsatı kovalanacak.

RYAN BABEL KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Galatasaray ile olan sözleşmesi devam eden ve sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak istemeyen Ryan Babel'i kadroda düşünmeyen Fatih Terim, Hollandalı futbolcuyla yaptığı görüşmede kendisine takım bulmasını iletti ve yönetimin de her türlü ekonomik kolaylığı sağlayacağını aktardı.

AHMET ÇALIK AYRILIYOR

Galatasaray'da yeterli şansı bulmasına rağmen performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Ahmet Çalık, kadroda düşünülmeyen futbolcular arasında yer alıyor.

Gençlerbirliği'nden 2017 yılından 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan Ahmet Çalık, Antalyaspor ile anlaşma sağladı. Transferin birkaç gün içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

ŞENER ÖZBAYRAKLI İÇİN BONSERVİS KOLAYLIĞI SAĞLANACAK

Galatasaray'a geldiği günden bu yana beklentilerin altında kalan Şener Özbayraklı'ya takımdan ayrılması için bonservis kolaylığı sağlanacak ve herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

JIMMY DURMAZ TAKASI GÜNDEMDE

Galatasaray ile sözleşmesi 2 yıl daha bulunan ve 1 milyon euro kazanan 31 yaşındaki Jimmy Durmaz'a ayrılması için kolaylık gösterilecek. Jimmy'nin Süper Lig'de takası girmesi de gündemde...

JESSE SEKIDIKA KİRALIK GİDECEK

Galatasaray ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden Sekidika, bu sezonu Süper Lig'de başka bir takımda kiralık olarak geçirecek.

YORUMLAR 3
  • adalet icin 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala marcao yalani kim alir bu kazmayi dun valencia bile parcaladi bunlari anca şişirip durun
    Cevapla
  • gonyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Transfer Döneminin Bitimine 5 Gün Var Ve GS Transfer Yapacak Kadrodaki Herkesi Değiştirecek...
    Cevapla
  • Mustafa54 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında Terim gitse dönmemek üzere takım bundan dahada iyi olacak
    Cevapla