Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'de!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe ile anlaştı. Gelecek sezon bizimle olmayacak" dedi.

Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'de!
Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'de!
GİRİŞ 19.07.2020 11:10 GÜNCELLEME 19.07.2020 11:18
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile prensip anlaşmasına varan ancak koronavirüs salgını sonrası sarı-kırmızılılara transferinde bazı pürüzler oluşan Sivassporlu Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'yle prensip anlaşmasına varmıştı. Mert Hakan'ın hocası Rıza Çalımbay, genç futbolcunun yeni takımını resmen açıkladı.

 

Çalımbay, gelecek sezon Mert Hakan, Fatih Aksoy ve Emre Kılınç'ın ayrı takımlarda olacağını söyledi ve Emre Kılınç'ın Galatasaray'a transferi hakkında ipucu verdi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe ile anlaştı. Mert Hakan gelecek sezon Sivas'ta olmayacak. O iş bitti, Mert Hakan gitti. Gelecek sezon Fatih Aksoy, Emre Kılınç ve Mert Hakan ayrı takımlarda olacaklar. 3 futbolcu da bizimle birlikte önemli aşama kaydettiler" ifadelerini kullandı.

Yabancı kuralı açıklaması

TFF'nin kademeli olarak sayısını düşüreceğini açıkladığı yeni yabancı oyuncu kuralı hakkında ise Çalımbay, "Bu konuda bizim görüşümüz neden sorulmadı? Fatih Hoca'nın (Terim) daveti ile Süper Lig'deki teknik direktör arkadaşlarımızla bu konuyu değerlendirdik. Umarım bu konuda istişarelerimiz devam eder. Tamer Hoca (Tuna) bizi Antalya'ya davet etti. Bunlar Türk futbolu için çok güzel şeyler. Yabancı sayısını tartışmak yerine Türkiye Futbol Federasyonu'nun altyapıya çok büyük bir teşvik vermesi gerekiyor. Bunda da kulüpleri zorunlu tutması gerekiyor. Kulüplerin altyapıya iyi yatırım yapması gerekiyor. Altyapıya eğitimli, çok iyi antrenörlerin getirilmesi gerekiyor" dedi.

Rıza Çalımbay, 'Gelecek sezon Sivasspor'da kalacak mısınız?' sorusuna ise; "Sivasspor ile yeni sözleşme için henüz bir görüşme yapmadık. İlerleyen günlerde oturup, konuşacağız" cevabını verdi.

YORUMLAR 16
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli olarak yazık oldu gençlığine
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenere ne yıldız oyuncular gitti hepsi çöp oldu.Alper potik nerde la!Goya Ronaldo ya rakipti.
    Cevapla
  • Keamuran 3 yıl önce Şikayet Et
    Mert Hakan artık bir yıldız futbolcu adayı..
    Cevapla
  • Gfbli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence fenerbahçe de oynayamaz o kalitede değil
    Cevapla
  • Boş yapma 3 yıl önce Şikayet Et
    boş yapma ne yıldız adayı fb ye layık oyuncu bile değil sen başka takımlısın belli böyle boş yaptığına göre
    Cevapla
  • M.kılınç. 3 yıl önce Şikayet Et
    ÜÇ BÜCÜR takımın işi yetişen türk futbolcuyu alır on bir yabancı oynatır türkü yedek kulubesinde çürütür bizde MİLLİ takımda oynatacak futbolcu balazık.. üç bücür takım küme düşmeden türk futbolu gelişemez. Tırabzon sporluda değilim benim derdim milli takım. Milliyetci adam kimliğinde yazan şehrin takımını tutar.
    Cevapla
  • DKAB ÖĞRETMENİ 3 yıl önce Şikayet Et
    kaybolmaya adayim diyor ve gidiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle