Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? Muhtemel 11’ler belli oldu!

Süper Lig 25. haftada Galatasaray zorlu Sivasspor deplasmanına gidiyor. Son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Galatasaray Sivasspor deplasmanında 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Taraftarların heyecanla beklediği Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman başlıyor, maç saat kaçta? takımların muhtemel 11'ler ve karşılaşmanın detayları…

Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? Muhtemel 11’ler belli oldu!
Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? Muhtemel 11’ler belli oldu!
GİRİŞ 06.03.2020 17:49 GÜNCELLEME 06.03.2020 17:49

Süper Lig’de deplasmanda aldığı Kadıköy galibiyeti sonrası hız kesmeden emin adımlarla yoluna devam Galatasaray Sivasspor’u mağlup ederek zirve yolundaki rakibini saf dışı bırakmanın planlarını yapıyor. Rıza Çalımbay yönetiminde bu sezon  Süper Lig’in en flaş takımı olmayı başaran Sivasspor ise başarısının tesadüf olmadığını göstermek için sahaya çıkıyor. Sezonun ikinci yarısına istediği gibi başlamayan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri Ankaragücü ve Alanyaspor karşılaşmalarından 3 puan çıkarmayı başardı. Yatabare, Mert Hakan ve Emre Kılınç gibi yetenekli oyuncularıyla göz dolduran kırmızı beyazlılar Galatasaray’ı kendi taraftarı önünde mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Deplasman tarafı Galatasaray ise ikinci yarıda gösterdiği performansla zirve yolundaki rakiplerine gözdağı veriyor. Bu sezon oynadığı son 8 maçta rakiplerini mağlup etmeyi başaran sarı kırmızılarda kaleci Muslera ve Falcao’nun performansı teknik ekip ve Fatih Terim’in yüzünü güldürüyor. İşte taraftarların heyecanla beklediği Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman, zirve mücadelesinde muhtemel kadrolar belli oldu mu? Sorularının cevapları…

 

SİVASSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Zirve mücadelesi veren Sivasspor ve Galatasaray’ın karşı karşıya geldiği maç Bahçeşehir Koleji Okulları 4 Eylül Stadyumunda 8 Mart Pazar günü saat 19.00’da başlayacak.

MÜCADELE HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Süper Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren Sivasspor Galatasaray maçı Pazar günü saat 19.00’da beİN sports hd1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ BELLİ OLDU!

Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren Sivasspor Galatasaray maçını Ali Palabıyık yönetecek. Ali Palabıyık'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak.

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

1. Kategori VIP Alt Tribünü: 98 TL
2. Kategori Maraton Alt ve Üst Tribün: 76 TL
3. Kategori Osman Seçilmiş Alt ve Üst Tribün: 43 TL
4. Kategori (Kuzey Tribün): 57 TL

Bayan Tribünü: 43 TL
Misafir Tribünü: 57 TL

SİVASSPOR GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL KADROLAR!

Sivasspor: Samassa, Caner, Appindangoye, Uğur Çiftçi, Fatih Aksoy, Hakan Arslan, Andrade, Emre Kılınç, Mert Hakan, Yatabare

Galatasaray: Muslera, Marcao, Donk, Mariano, Saracchi, Seri, Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Feghouli, Onyekuru, Falcao

SİVASSPOR GALATASARAY MAÇI DETAYLAR

Galatasaray bu sezon oynadığı son 8 karşılaşmada rakip fileleri 24 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Ligin 18 golle en az gol yiyen takımı olan Galatasaray’da oynadığı 24 karşılaşmada toplam 42 gol attı.
Sezonun ikinci yarısına Beşiktaş galibiyeti ile başlayan Sivasspor devamında yaptığı puan kayıplarıyla zirveden uzaklaştı. Oynadığı son 5 karşılaşma da 2 galibiyet 2 mağlubiyet alırken 1 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 7 kez havalandıran yiğidolar kalesinde 8 gole engel olamadı.