Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta hangi kanalda olacak?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi için geri sayım başladı. Galatasaray'ın rakipleri bu akşam belli oluyor. Sarı-kırmızılı takım adına başkan Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdürrahim Albayrak ve idari menajer Şükrü Hanedar Monaco'daki kura töreninde yer alacak. Peki futbol severlerin heyecanla beklediği Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta hangi kanalda olacak?
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta hangi kanalda olacak?
GİRİŞ 29.08.2019 19:24 GÜNCELLEME 29.08.2019 19:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2019-2020 sezonu grup kuralarının çekimi Monaco'da bu akşam Türkiye saati ile 19.00'da başlıyor. Temsilcimiz Galatasaray, kuralarda 4. torbada yer alacak. Organizasyonda 8 grupta toplam 32 takım mücadele edecek. Bu sezon İngiltere, İspanya, İtalya ve Almanya’dan 4’er takım Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak. Peki Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda canlı olarak verilecek?

 

 

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ HANGİ KANALDA?

Kura öncesi turnuvaya katılacak takımlar ve yer aldıkları torbalar da belli oldu. Galatasaray kuraya 4. torbadan katılacak. 1, 2 ve 3. torbalarda yer alan takımlardan birer tanesi de Galatasaray'ın rakibi olacak. Kura çekimi beIN SPORTS 1 kanalında canlı olarak ekranlara gelecek.

 

 

1. torba: Liverpool, Chelsea, Manchester City (İngiltere), Barcelona (İspanya), Juventus (İtalya), Bayern Münih (Almanya), Paris Saint-Germain (Fransa), Zenit (Rusya)

2. torba: Real Madrid, Atletico Madrid (İspanya), Borussia Dortmund (Almanya), Napoli (İtalya), Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Tottenham Hotspur (İngiltere), Ajax (Hollanda), Benfica (Portekiz)

3. torba: Olympique Lyon (Fransa), Bayer Leverkusen (Almanya), Salzburg (Avusturya), Olympiakos (Yunanistan), Club Brugge (Belçika), Valencia (İspanya), Inter (İtalya), Dinamo Zagreb (Hırvatistan)

4. torba: Galatasaray (Türkiye), Lokomotiv Moskova (Rusya), Genk (Belçika), Leipzig (Almanya), Slavia Prag (Çekya), Kızılyıldız (Sırbistan), Atalanta (İtalya), Lille (Fransa)

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN?

Grup maçları 17-18 Eylül’de başlayacak ve 10-11 Aralık’ta oynanacak son karşılaşmalarla tamamlanacak. Şampiyonlar Ligi’nde final 30 Mayıs 2020 tarihinde İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda yapılacak.

GALATASARAY'A GELECEK GELİR?

Gruplara katılım 15.2 milyon Euro
Galibiyet 2.7 milyon Euro
Beraberlik 900 bin Euro
Son 16 turu 9.5 milyon
Euro Çeyrek final 10.5 milyon Euro
Yan final 12 milyon Euro
Final 15 milyon Euro
Şampiyon 19 milyon Euro

Not: (Bu rakamlara yayın-pazarlama havuzundan elde edilecek gelirler de eklenecek.) 

YORUMLAR 1
  • SİNCE 1905 4 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonlar Ligi B Gurubu Bayern Münih (Almanya) - Atletico Madrid (İspanya) - Dinamo Zagrep (Hırvatistan) - Galatasaray (Türkiye)
    Cevapla