G.Saray'a Diagne piyangosu! Görüşmeler başladı

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Mbaye Diagne'ye Rusya Ligi ekibi Spartak Moskova talip oldu. İki kulüp arasında görüşmeler başladı.

G.Saray'a Diagne piyangosu! Görüşmeler başladı
G.Saray'a Diagne piyangosu! Görüşmeler başladı
GİRİŞ 28.08.2019 20:11 GÜNCELLEME 28.08.2019 20:12
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve sarı-kırmızılı camianın beklentilerini karşılayamayan Mbaye Diagne ile ilgili olarak flaş bir gelişme yaşandı. Senegalli golcüye, Rusya'dan talip çıktı.

Rusya Ligi takımlarından Spartak Moskova, Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan 13 milyon euroya transfer ettiği Mbaye Diagne için sarı-kırmızılıların kapısını çaldı. Yahoo Sports Fransa muhabirlerinden Manu Lonjon, Galatasaray ile Spartak Moskova'nın görüşmelere başladığını belirtti.

Spartak Moskova, Luiz Adriano'yu Palmeiras'a, Ze Luis'i Porto'ya gönderdikten sonra transfer döneminin son haftasında Galatasaray'a teklifini iletti. Galatasaray'a 9 milyon euroluk teklif yapan Spartak Moskova, bu transferi kısa süre içerisinde sonlandırmak istiyor. Galatasaray'dan 2,5 milyon euro maaş alan Mbaye Diagne ise 3,5 milyon euronun altında bir takamı kabul etmeyeceğini Rus ekibine bildirdi.

Geçen sezon Süper Lig'de 29 maçta 30 gol atan Mbaye Diagne'nin transfer görüşmelerinin kısa süre içerisinde olumlu ya da olumsuz şekilde sonuca bağlanması bekleniyor.

 

 

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 32
  • ferit 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam neden istenmeyen oyuncu oldu anlamadım geçen sezon şampiyonluğun büyük pay sahiplernden biridi buna verilen 13 m euro sürekli gündeme geliyo şampiyonlar ligindeki gelirden neden bahsedilmiyo rizeye attığı golü isterseniz bi izleyin derim. fenerbahçeli olarak yazıyorum.
    Cevapla
  • Fanatik 4 yıl önce Şikayet Et
    1 ne 2 sine bakmayın gönderin gitsin
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Takımlar sapan saçma yönetiliyor, zararını da onlara destek veren kamu bankaları ve halk çekiyor. Bu nasıl bir ülke böyle.
    Cevapla
  • Olguncan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir GS li olarak söylüyorum,biz bunu hak ettik,eski yöneticilerimiz olsaydı bu adam,GS da kapıcı bile olamazdı,bence hiç pazarlık yapmadan verin gitsin en azından hermaç 9 kişi oynamamış oluruz..
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    1 emenike 2 diagne al birini vur mtwkibe
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle