Beşiktaş 3 yıllık anlaşma sağladı! Stoper'e İspanya'dan takviye geliyor

Beşiktaş son dakika transfer gelişmelerine göre Başkan Fikret Orman'dan açıklama geldi. Sezon bitimiyle birlikte Şenol Güneş'in yerine Abdullah Avcı'yı teknik direktör koltuğuna getiren Beşiktaş transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Yeni sezonda tek parola şampiyonluk olan Beşiktaş'ta gözler forvet transferinde...

Beşiktaş 3 yıllık anlaşma sağladı! Stoper'e İspanya'dan takviye geliyor
Beşiktaş 3 yıllık anlaşma sağladı! Stoper'e İspanya'dan takviye geliyor
GİRİŞ 07.08.2019 12:57 GÜNCELLEME 07.08.2019 12:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş transfer sezonunun en durgun takımlarından biri. Sezon bitimiyle birlikte A Milli takımın başına getirilen Şenol Güneş koltuğu Başakşehir'in teknik patronu Abdullah Avcı'ya bıraktı. 06 Ağustos salı günü itibariyle Beşiktaş transfer haberlerine göre Burak Yılmaz'ın sakatlığı sonrası forvet hattını güçlendirmek isteyen Kartal yönetimi, bonservisi Porto'da bulunan eski oyuncusu Aboubakar'ı gündemine aldı. Stoper mevkine takviye yapmayı hedefleyen Beşiktaş'ınde gündeminde eski Fenerbahçe'li Martin Skrtel olduğu iddia edildi. İşte son gelişmelerle birlikte öne çıkan Beşiktaş transfer haberleri...

BEŞİKTAŞ SOL STOPERİNİ BULDU! 3 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Beşiktaş, Villarreal'den stoper Victor Ruiz'i 3 yıllığına transfer etti. Kartal böylece Vida'nın yanına aradığı stoperi bulmuş oldu.

5 yıldır Villarreal'de oynayan 30 yaşındaki oyuncu 1.84 boyunda. Ruiz daha önce Valencia, Napoli ve Espanyol'de oynamıştı.

Sol ayaklı stoper Victor Ruiz Torre, geçtiğimiz sezon Villarreal forması ile 33 maçta görev yaptı (22 La Liga + 10 UEFA Avrupa Ligi + 1 Kral Kupası) bu maçlarda 11 sarı kart gördü...

 

BEŞİKTAŞ ABOUBAKAR'IN PEŞİNDE

Siyah-beyazlıların tecrübeli golcüsü Burak Yılmaz’ın Udinese’yle oynanan hazırlık mücadelesinde sağ ayağından sakatlanması ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak olması transfer çalışmalarında ibrenin forvet hattına kaymasına neden oldu. 2016-17 sezonunda Kamerunlu golcüyü Porto'dan 1 yıllığına kiralayan Kartal, oyuncunun bonservisini alamazsa tekrar bu formülü deneyecek.

 

 

Türkiye'ye geldiği sezon taraftarların büyük beğenisini kazanan Aboubakar, her fırsatta Beşiktaş sevgisini dile getirmesi siyah-beyazlıların elini güçlendiriyor. Yönetim, bu transferde Porto'yu ikna ederse oyuncuyu bir kez daha kadrosuna katacak.

UMUT MERAŞ İÇİN SON VİRAJ

Yeşilbeyazlılara maksimum 6 milyon TL verebileceklerini ileten yönetim, "Karşılığında 6 milyon TL + Umut Nayir'i istiyoruz cevabı aldı ancak bu da reddedildi. Bursaspor'a son teklifini 6 milyon TL + iki genç oyuncu kiralık teklifi götüren siyah-beyazlılar, şimdi gelecek yanıtı bekliyor.

BEŞİKTAŞ KONOPLYANKA'DAN İNDİRİM BEKLİYOR

Kartal'ın kanat alternatifleri arasında yer alan ve Beşiktaş'a gelmek istediğini söyleyen Yevhen Konoplyanka'ya net mesaj gitti. Yönetim, siyah-beyazlı formayı giymek istemesine rağmen 3 milyon euro'luk ücret talebinde indirim yapmayan Ukraynalı'ya menajeri vasıtasıyla haber yolladı. "Yevhen, Beşiktaş'a gelmek istiyorsa uygun bir maaş istemeli. Bu şartlarda kendisiyle anlaşamayız'' denildi. Ukraynalı futbolcu, siyah-beyazlı yönetimle yaptığı görüşmelerde el sıkışmasına rağmen maddi konuda zorluk çıkarmıştı. Schalke'yi uygun bir rakama ikna ettiği belirtilen Beşiktaş, artık 29 yaşındaki sol kanat oyuncusundan gelecek kesin cevabı bekliyor.

MANGALA BEDELSİZ OLARAK GELİYOR

Takviye çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaşmak üzere. Siyah-beyazlıların uzun süredir peşinde olduğu 28 yaşındaki başarılı stoper Eliaquim Mangala, adım adım Beşiktaş'a geliyor. The Sun'da yer alan habere göre Beşiktaş, Fransız yıldızı ikna edebilmesi durumunda İngiliz kulübü oyuncuyu bedelsiz gönderecek.

Kara Kartal'ın transfer gündeminde ilk sıraya çıkan Manchester City'li Mangala, teknik direktör Guardiola'nın sürpriz hamlesiyle saf dışı kaldı.Fransız stoper, İngiliz takımının Hong Kong'da yapacağı kamp kadrosuna da alınmadı.

YORUMLAR 1
  • kara 4 yıl önce Şikayet Et
    Takim hep bedelsizlerle dolduracak bu adam Fikret orman 2 sene sampiyonlar ligi oynadik okadar futbolcu sattik bu parala nerede seffaflik yok
    Cevapla