Beşiktaş yine kayıp! 4 maçta gol bile atamadı

Beşiktaş, Avusturya kampındaki son hazırlık maçında İtalya Serie A ekibi Brescia'ya 2-0 mağlup oldu.

Beşiktaş yine kayıp! 4 maçta gol bile atamadı
Beşiktaş yine kayıp! 4 maçta gol bile atamadı
GİRİŞ 04.08.2019 19:58 GÜNCELLEME 04.08.2019 20:14
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Avusturya hazırlık kampının son hazırlık maçında İtalya ekibi Brescia ile karşılaştı. Brescia maçı 2-0 kazandı. İtalya temsilcisinin gollerini 45 ve 54. dakikalarda Donnarumma kaydetti.

Beşiktaş'ta Necip Uysal 30. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı.

Abdullah Avcı'nın ekibi, Avusturya kampında çıktığı 4 hazırlık maçında da gol atamadı.

 

Beşiktaş'ın hazırlık maçları

Beşiktaş 2-1 Pendikspor (İstanbul'da oynandı)
Beşiktaş 7-1 Kocaelispor (İstanbul'da oynandı)
Beşiktaş 0-2 Eibar
Beşiktaş 0-0 Apollon Larisas
Beşiktaş 0-2 Udinese
Beşiktaş 0-2 Brescia

LENS SAĞ BEKTE OYNADI

Teknik direktör Abdullah Avcı, sakat futbolcuların çokluğundan dolayı Brescia karşısına genç futbolculardan takviyeli bir kadro ile çıkarken, Jeremain Lens karşılaşmaya sağ bekte başladı.

Necip Uysal ise yine joker oyuncu olarak Vida ile birlikte savunmanın göbeğinde yer aldı. Beşiktaş'ın yedek kulübesinde ise Mirin haricinde as takım oyuncusu yoktu. Siyah beyazlıların Brescia maçı 11'i Karius-Lens-Vida-Necip-Caner-Oğuzhan-Muhayer-Erdem-Quaresma-Boyd ve Güven'den oluştu.

Mücadelenin ikinci yarısında Beşiktaş'ta Utku Yuvakuran, Nicolas Isimat-Mirin, Rıdvan Yılmaz, Kerem Kalafat, Orkan Çınar, Kartal Kayra Yılmaz, Oğuzhan Akgün ve Umut Nayir de süre aldı.

BU KEZ DE NECİP UYSAL SAKATLANDI

Beşiktaş'ın Avusturya kampında sakatlıklar peşini bırakmadı. Burak, Atiba, Roco, Ljajic, Dorukhan ve Medel'den sonra Necip Uysal da Brescia maçında sakatlanarak sahayı terk etti. Karşılaşmanın 30. dakikasında sakatlanan Necip'in yerine Mirin oyuna dahil oldu.

AVUSTURYA KAMPI TAMAMLANDI

Beşiktaş,Brescia maçı ile beraber 12 gün süren Avusturya kampını tamamladı. Karşılaşmanın ardından Salzburg Havaalanına gidecek olan kafile, buradan kalkacak özel uçakla Türkiye'ye dönecek. Siyah beyazlılar 2 gün izin yapacak ve hazırlıklarına 7 Ağustos akşamı saat 19.00'da yapacağı idman ile devam edecek.

Beşiktaş, 17 Ağustos'taki ilk hafta karşılaşması olan D.G. Sivasspor maçı öncesi son hazırlık maçını 10 Ağustos saat 20.00'de Yunanistan ekibi Panathinaikos ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacak.

YORUMLAR 34
  • hayri hollanda 4 yıl önce Şikayet Et
    cok kaliteli hocalari gittide ondan dir canim
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini kocaeline atmışlar. Hiç paylaşımcı değiller.
    Cevapla
  • Serkan BJK 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hazırlık maçi birşey olmaz Abdullah hoca şenol hocadan iyidir merak etmeyin geçen sezon şampiyonluk maçinda gs ile necipi oynatti maçi göz göre göre verdi bu kadar önemli maçta necipi oynattin milli takimda izlanda maçin da neden oynatmadın veya bir önceki maçta neden yok.ilk 5 de bile bitirsek bu sezon sinirlerimiz bozulmayacak kadro seçiminde
    Cevapla
  • bilal 4 yıl önce Şikayet Et
    Necip Kosova ülkesinin oyuncusudur o yüzdendir belki de
    Cevapla
  • Hala kollandı 4 yıl önce Şikayet Et
    Demiyorlar mı fıtık okuyorum ya fatih terime 15 maç ceza kim verdi ha keza orta sahanın hepsine en 5 maç cezayı kim verdi yine diyorlar kollandı. Bu mudur kollanmak. Yapmayın Allah aşkına biraz tarafsız olun. Fener ve konya maçlarını açın izleyin fener maçındaki net faul konya maçında serdarın müdahalesi topa hem penaltı hemde kırmızı kart verdi hakem bumu kollanmak soruyorum sizlere!!
    Cevapla
  • Cann 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi yarısından fazlası gerçek olmayan 18 penaltıdan gol attınız buda bir rekor böyle rekorların hep sizde olmasi tesadüf mü
    Cevapla
  • adıyamanlı ali 4 yıl önce Şikayet Et
    daha lig başlamadan takımın yarısı sakatlanmış.yoksa lig başlamışda bizimmi haberimiz yok.desenize şimden o kadar sakatlık varki başarısızlığa kılıfda hazır.ne diyelim hayırlısı.diğer rakiplere bakıyorumda çatır çatır futbolcu transfer yapıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle