Fenerbahçe Real Madrid'le el sıkıştı yıldız isim imzayı bu hafta atıyor

Fenerbahçe bu sezon şampiyon olmak için kadrosunu baştan sona revize ediyor. Fenerbahçe son dakika transfer haberlerine göre dünyaca ünlü futbolcuya imza attırıyor. Özellikle defans hattını güçlendirmek isteyen sarı kanarya 6 transfer birden bitirecek. Transfer piyasasının en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe ön libero takviyesi için Real Madrid'le anlatış. İşte öne çıkan Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe Real Madrid'le el sıkıştı yıldız isim imzayı bu hafta atıyor
Fenerbahçe Real Madrid'le el sıkıştı yıldız isim imzayı bu hafta atıyor
GİRİŞ 07.08.2019 10:19 GÜNCELLEME 07.08.2019 10:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda hareket eden yönetim özellikle defans hattını güçlendirmek istiyor. 05 Ağustos Fenerbahçe transfer haberlerine göre bonservisi 2020 yılına kadar İspanyol ekibinde bulunan Lucas Silva'nın transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Galatasaray'ın da transfer etmek istediği Deniz Türüç'ü kadrosuna katan Kanarya santrfor bölgesine yıldız bir golcü almak istiyor. Fenerbahçe stoperde ise ilk aday olan Zanka ile anlaşma sağlandı. Orta alan için Mahmut Tekdemir (Başakşehir) ve Ljubomir Fejsa (Benfica) en güçlü adaylar konumunda. İşte Fenerbahçe son dakika transfer haberleri

FENERBAHÇE'DEN GELENLER VE GİDENLER

Takımdan ayrılan isimler

SALİH UÇAN: Sözleşmesi bitti, Alanyaspor'a transfer oldu.

MEHMET TOPAL: Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

ANDRE AYEW: Sözleşmesi sona erdi ve takımdan ayrıldı.

BENZIA: Sözleşmesi sona erdi ve takımdan ayrıldı.

BERKE ÖZER: 1 yıllığına Belçika Ligi ekibi KVC Westerlo'ya kiralandı.

ELJIF ELMAS: 180 bin euro'ya takıma katılan genç futbolcu, 16 milyon euro bonservis + 3 milyon euro bonusla Napoli'ye transfer oldu.

İSMAİL KÖYBAŞI: Sözleşme yenilemedi, serbest kaldı.

ROMAN NEUSTADTER: Sözleşme yenilemedi, serbest kaldı.

MARTIN SKRTEL: Sözleşme yenilemedi, serbest kaldı.

SLIMANI: Sözleşme yenilemedi, serbest kaldı.

ROBERTO SOLDADO: Sözleşmesi sona erdi, ülkesinin takımlarından Granada'ya transfer oldu.

ŞENER ÖZBAYRAKLI: Fenerbahçe ile sözleşmesi biten oyuncu, Galatasaray'a transfer oldu.

VALBUENA: Olympiacos'a transfer oldu

Takıma yeni katılan isimler

ALLAHYAR SAYYADMANESH: 18 yaşındaki İranlı hücum oyuncusu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

ALTAY BAYINDIR: 21 yaşındaki kaleci, 1,5 milyon euro'ya Ankaragücü'nden transfer edildi.

DENİZ TÜRÜÇ: Fenerbahçe, İstikbal Mobilya Kayserispor'un başarılı futbolcusu Deniz Türüç ile 2 milyon euro karşılığında 3 yıllık anlaşma sağladı.

EMRE BELÖZOĞLU: 1 yıllık sözleşme imzalandı.

MAX KRUSE: Fenerbahçe, bonservisi elinde bulunan Max Kruse'yi kadrosuna kattı.

MURAT SAĞLAM: Wolfsburg'la yollarını ayıran 21 yaşındaki Murat Sağlam ile 3 1 yıllık sözleşme imzalandı.

GARRY RODRİGUES: 2 yıllığına Al-Ittihad'dan kiralandı. Satın alma opsiyonu bulunuyor.

VEDAT MURİC: Rizespor'dan 3,5 milyon euro + 4 futbolcu karşılığında transfer edildi.

FENERBAHÇE REAL MADRİD'LE EL SIKIŞTI! YILDIZ İSİM GELİYOR...

Fenerbahçe bonservisi 2020 yılına kadar İspanyol ekibinde bulunan Lucas Silva'nın transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El Mundo Deportivo, sarı-lacivertlilerin Lucas Silva ile anlaştığını yazdı. Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki Brezilyalı yıldızın kiralanması konusunda Real Madrid ile el sıkıştığı kaydedildi. 

3 sezondur ülkesinde Cruzeiro forması giyen Lucas Silva Brezilya temsilcisinde kiralık olarak forma giyiyor.  26 yaşındaki ön liberonun da Fenerbahçe'ye gitmeye sıcak baktığı ileri sürüldü. Real Madrid'de forma şansı bulamayan Silva, Cruzeiro'nun vazgeçilmezleri arasında yer alıyordu.

 

FENERBAHÇE'YE ABOUBAKAR İÇİN PORTO'DAN DAVET

Transfer döneminde birçok ismi listesine alan Fenerbahçe, Aboubakar konusunda sıcak gelişmeler yaşıyor. Porto, satış listesine koyduğu Kamerunlu golcünün transferiyle ilgili görüşmek için sarı-lacivertlileri Portekiz'e davet etti. Sportif direktör Comolli'nin önümüzdeki günlerde bu ülkeye gideceği ve bu oyuncunun kiralanması konusunda şartları zorlayacağı ileri sürüldü.

 

 

ROMA'NIN İNADI KIRILDI! KOLAROV İMZAYI ATIYOR

Transfer döneminde adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Aleksandar Kolarov için kulübü Roma'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım geldi. 

Sırp futbolcunun forma imzaladığı bir görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan Roma, videonun üstüne el sallama ve imza atma emojisi koydu.

Roma’nın bu paylaşımı binlerce beğeni alırken Fenerbahçeli taraftarlar da videoyu yorum yağmuruna tuttu.

Transfer çalışmalarını sürüden Fenerbahçe, 33 yaşındaki sol bek Kolarov için Roma kulübünü menajer Mirsad Türkcan aracılığı ile ikna etti. Kolarov'un 1-2 gün içinde İstanbul'a gelip sözleşme imzalaması bekleniyor.

FENERBAHÇE'DE TRANSFERDE SAĞ KANAT SÜRPRİZİ

Kadrosuna kanat- forvet tarzında oyuncu takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe sürpriz bir teklifle karşılaştı... Boca Juniors'ın 23 yaşındaki skorer sağ kanat oyuncusu Cristian Pavon'u kiralamak istediği oyuncunun menajeri Fenerbahçe ile direkt temasa geçti..

Yaşanan bu gelişme üzerine Fenerbahçeli kurmayların harekete geçtiği ve teklifi değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Fenerbahçe, oyuncunun yıllık ücretini ödemeyi kabul etti.

KANARYA'DA ZANKA PAZARLIĞI! SON TALEP 3.5 MİLYON EURO

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Huddersfield'ın Danimarkalı oyuncusu Zanka Fenerbahçe ile anlaştı, kulübü ile bonservis pazarlığı devam ediyor. Huddersfield ise 1 yıl sözleşmesi kalan oyuncu için 3.5 milyon Euro bonservis istiyor.

Fenerbahçe yönetimi bu bedeli 2 milyon Euro'ya düşürmek istiyor. Fenerbahçeli eski futbolcu Brian Steen Nielsen'in menajerliğini yaptığı Zanka, sarı-lacivertlilerle anlaştığı için başka hiçbir teklifi değerlendirmeye almayacağını kulübüne iletti.

DENİZ TÜRÜÇ SARI LACİVERT FORMAYI GİYİYOR

Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek adına transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Kayserispor'un milli yıldızı Deniz Türüç ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'nin, ismi Galatasaray ile de anılan 26 yaşındaki yıldız futbolcu için kulübü Kayserispor'a 3.5 milyon euro bonservis ödemesi bekleniyor.

FENERBAHÇE'DEN ORTA SAHAYA FRANSIZ YILDIZ

Sarı lacivertliler, Everton forması giyen orta saha oyuncusu Morgan Schneiderlin'i kadrosuna katmak istiyor. Everton'da istediği kadar süre alamayan Schneiderlin'in ayrılmaya sıcak baktığı öğrenilirken sarı lacivertlilerin Fransız oyuncunun yıllık ücretini ödemeyi kabul ettiği ifade edildi. İngiliz ekibi, Ersun Yanal'ın da kadrosuna görmek istediği Fransız yıldız için kiralama bedeli talep ederken Fenerbahçe'nin bu transferi bitirmek için İngiltere'de transfer döneminin kapanacağı 8 Ağustos tarihini beklediği bildirildi.

YORUMLAR 3
  • Bir çoğu 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs nin transferi aciz ali koç!!
    Cevapla
  • Yucekul 4 yıl önce Şikayet Et
    Comolli çok sinsi bir adamsın iki yılda yaptığın transfer 30 ü buldu. Ne kadar çok transfer= okadar komisyon fenerbahce batsın kime ne!!!!
    Cevapla
  • Zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaşı geçmiş işi bitmis bonservisvermeyin.yillik maasida tavan 2m euroyu asmayin.cunku maaş dengesizlikleri başarısızlık yaratıyor.ornek Persie slimani .
    Cevapla