Simon Kjaer, hazırlık maçında sakatlandı

Sevilla Teknik Direktörü Julen Lopetegui, Fenerbahçe'nin ilgilendiği Simon Kjaer'in sağlık durumu hakkında konuştu.

Simon Kjaer, hazırlık maçında sakatlandı
Simon Kjaer, hazırlık maçında sakatlandı
GİRİŞ 04.08.2019 16:59 GÜNCELLEME 04.08.2019 16:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin tekrar kadrosuna katmak istediği Simon Kjaer için Sevilla'dan açıklama geldi. Sevilla Teknik Direktörü Julen Lopetegui, geçen gün Hoffenheim ile oynanan hazırlık maçına ilk 11'de başlayan Kjaer'in sakatlandığı için oyundan çıktığını söyledi.

İspanyol teknik adam, hazırlık kampında takımını beğendiğini belirtirken ''Güzel hazırlık maçları yaptık. Çocuklar çok iyi, özverili ve konsantre bir şekilde oynadılar. Önemli olan sakatlanmadan bu dönemi iyi geçirmekti. Simon Kjaer'e olduğu gibi... Son maçta sakatlandı, oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ondan önce de Reguilon sakatlandı. Ancak başka sakatlanan futbolcumuz yok.'' sözlerini kullandı.

Sevilla'nın 2-1 kazandığı hazırlık maçının 27. dakikasında Danimarkalı stoper oyundan çıkmış, yerine Diego Carlo girmişti.

SEVILLA'DA TRANSFER BİTTİ Mİ?

Transfer dönemi hakkında da konuşan Julen Lopetegui, ''Son tarihe kadar çalışacağız. Futbolcularımız daha çok sakatlanmasın diye şansın bizden yana olmasını dileyeceğiz. Önemli olan takım içindeki dengeyi sağlamak. Biz de bunu yavaş yavaş başarıyor gibiyiz.'' dedi.

YORUMLAR 1
  • Elbyli58 4 yıl önce Şikayet Et
    Sakatlandıysa hemen alın fiyatı düşmüştür
    Cevapla