Galatasaray Porto maçını bedava izlemek için canlı veren yabancı kanallar!

Şampiyonlar Ligi son grup maçında Porta'yı ağırlayacak olan temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmesi için mutlak galibiyet alması gerekiyor. Futbol severlerin heyecanla takip edeceği Galatasaray Porta maçı verecek yabancı kanalların listesi belli oldu. Peki yabancı kanaldan ŞL Galatasaray maçı nasıl izlenir?

Galatasaray Porto maçını bedava izlemek için canlı veren yabancı kanallar!
Galatasaray Porto maçını bedava izlemek için canlı veren yabancı kanallar!
GİRİŞ 11.12.2018 19:46 GÜNCELLEME 11.12.2018 19:46

Galatasaray taraftarının heyecanla beklediği gün geldi çattı. 11 Aralık salı günü itibariyle Aslan son Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıkıyor. Evinde Portekiz ekibi Porto'yu ağırlayacak olan Galatasaray UEFA avrupa ligine katılabilmesi için mutlak galibiyet alması gerekiyor. Sezona sakatlık sorunlarıyla başlayan Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Emre Akbaba, Sinan Gümüş ve Belhanda olmayacak. Ayrıca cezası nedeniyle Serdar Aziz forma giyemeyecek.

 

 

GALATASARAY PORTO MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Porto arasında Türk Telekom Stadı'nda oynanacak ve saat 20:55'te başlayacak olan mücadele beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.  Karşılaşmaları, Sporun Yıldızı paketi bulunan Digiturk üyeleri izleyebilecekler. Sporun Yıldızı paketi bulunmayan Digiturk üyeleri ise Sporun Yıldızı paketine üye olarak ya da izle öde sistemi ile maçları takip edebilecek. İstanbul'da oynanacak müsabakayı, Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek.

 

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ozan, Maicon, Nagatomo, Donk, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Rodrigues, Eren

Porto: Casillas, Pereira, Felipe, Militao, Telles, Herrera, Danilo, Oliveira, Otavio, Marega, Brahimi

GALATASARAY PORTO MAÇINI VEREN YABANCI KANALLAR!

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD. CBC Sport, AZ TV.

AZ TV FREKANS AYARLARI

Uydu: Azerspace-1

Frekans: 11169

Sembol: 20400

Fec: 5/6

Polarizasyon: H- YatayA

Az TV Türksat 4A Frekans Bilgisi

Türksat 4A Uydusu: Frekans : 11994 MHz
Türksat 4A Uydusu: Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical)
Türksat 4A Uydusu: Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4
Türksat 4A Uydusu: Frekans : 11947 MHz
Türksat 4A Uydusu: Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal)
Türksat 4A Uydusu: Sembol oranı (Symbol Rate) : 29500 Ksymb FEC: 5/6

GALATASARAY UEFA AVRUPA LİGİNE NASIL GİDER?

Lider Porto ve ikinci sıradaki Schalke 04'ün üst tur bileti aldığı grupta 4 puana sahip sarı-kırmızılı takım, karşılaşmayı kazanması durumunda Avrupa Ligi bileti alacak.

Galatasaray'ın Porto karşısında puan kaybetmesi halinde ise grupta 3 puanla 4. sırada yer alan Lokomotiv Moskova'nın, deplasmanda Schalke 04 ile oynayacağı maçın sonucuna göre UEFA Avrupa Ligi'ne giden takım belli olacak.