Arda'nın hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu

Arda Turan - Berkay Şahin olayında mahkeme tarihi belli oldu. Arda Turan, 30 Ocak 2019 günü hakim karşısına çıkacak.

GİRİŞ 17.10.2018 10:20 GÜNCELLEME 17.10.2018 11:08
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Futbolcu Arda Turan ile Şarkıcı Berkay Şahin arasındaki olayla ilişkin duruşmanın yapılacağı tarih belli oldu. Taraflar, ilk kez 30 Ocak 2019'da hakim karşısına çıkacaklar.

Sarıyer Emirgan'daki bir eğlence mekanında 10 Ekim gecesi futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan olaya ilişkin iddianame, İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Mahkeme, tarafların karşılaşacağı duruşma tarihini de 30 Ocak 2019 tarihi olarak belirledi.

 

 

İDDİANAME

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcısı İbrahim Bozkurt tarafından hazırlanan iddianamede, şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin "müşteki", futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin ise "müşteki-şüpheli" sıfatıyla yer alıyor.  İddianamede, Arda Turan hakkında "Cinsel taciz", "Kasten yaralama", "Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme", "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor. Berkay Şahin hakkında ise "Hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor. 

KAYNAK: DHA, İHA
YORUMLAR 13
  • gakgom 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ulkenin bunlardan daha onemli sorunlari var yeter artik bi haftadir yetti
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    garibanın biri olsa tutuklu yargılanırdı..
    Cevapla
  • aytekin kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    gariban birisi olsaydı tutuklanmıstı şimdiye vay benim ülkem vay zengin kız fakir oglan muameleside cekermiş. Yasasın adalet.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Olayın sonucu belli karşılıklı uzlaşarak para denen illetle serbestler ...Gündemi bol bol meşgul ettikleriyle kalacaklar..
    Cevapla
  • Avukat 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne ara olay oldu. Ne ara iddianame hazırlandı. Ne ara duruşma günü verildi. Medyatik olaylar nasıl da hızlı yürüyor. 1 senedir soruşturma halinde olan dosyalarım var !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle