Fenerbahçe - Spartak Trnava maçını beIN Sports 1'den canlı olarak izle!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D grubu 2. maçında Slovak ekip Spartak Trnava ile karşı karşıya gelecek. Peki Fenerbahçe Spartak Trnava maçı ne zaman, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Fenerbahçe’nin muhtemel 11’nde kimler yer alıyor?

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçını beIN Sports 1'den canlı olarak izle!
Fenerbahçe - Spartak Trnava maçını beIN Sports 1'den canlı olarak izle!
GİRİŞ 04.10.2018 19:03 GÜNCELLEME 04.10.2018 19:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D grubu 2. maçında Slovak ekip Spartak Trnava'yı konuk ediyor. İlk maçında Dinamo Zagreb'e 4-1 mağlup olarak kötü bir başlangıç yapan sarı lacivertli ekip, ikinci maçında Spartak Trnava'yı yenmek istiyor. Peki  Spartak Trnava Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler...

FENERBAHÇE SPARTAK TRNAVA MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?
Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D grubu 2. maçında Slovak ekip Spartak Trnava’yı  4 Ekim Perşembe saat 19.55’te Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde konuk edecek. Karşılaşmayı Alman hakem Tobias Welz yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

 

 

DİGİTURK'UN AÇIKLAMASI

Sporun Yıldızı ve Yıldız Dolu paketleri bulunan Digiturk üyeleri, temsilcilerimizin maçlarının yanı sıra UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta heyecanını, ek bir ücret ödemeden doyasıya yaşayabilecek.
 
UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci hafta heyecanı, temsilcilerimiz Akhisar Belediyespor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin maçlarıyla birlikte, bu akşam saat 19.55’ten itibaren beIN SPORTS’ta yaşanacak.

FENERBAHÇE KAZANMALI

Phillip Cocu yönetimindeki Fenerbahçe her anlamda kötü bir başlangıç yaptığı sezonda adeta kabus yaşıyor. Takım görüntüsü sergilemekten uzak olan Sarı Kanaryalar, ligde 7 maçta sadece 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. UEFA Avrupa Ligi'ne de kötü başlayan takım ilk maçta deplasmanda karşılaştığı Dinamo Zagreb'e 4-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Ligde son maçını hafta sonu Çaykur Rizespor ile oynayan takım rakibine 3-0 yenilirken, taraftarlar futbolculara tepkilerini göstermeye başladı. Bu nedenle bu müsabakadan alınacak sonuç özellikle Cocu için belirleyici olacak.

FENERBAHÇE'NİN UEFA KADROSU

Kaleci: Volkan Demirel, Harun Tekin, Erten Ersu

Defans: Hasan Ali Kaldırım, Mauricio Isla, Diego Reyes, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Yiğithan Güveli

Orta Saha: Mehmet Topal, Alper Potuk, Barış Alıcı, Jailson Marques Siqueira, Yassine Benzia, Aatıf Chahechouhe, Mathie Valbuena, Oğuz Kağan Güçtekin, Elif Elmas

Forvet: Islam Slimani, Michael Frey, Andre Ayew

SPARTAK TRNAVA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI

Slovakya ekibi Spartak Trnava kendi liginde kötü sonuçlar alıyor. Slovakya Süper Ligi'nde 10 maçta 2 galibiyet alan takım, ligde son 6 maçında galibiyet yüzü görmezken, UEFA Avrupa Ligi'nde sürpriz galibiyete imza attı. Anderlecht'i konuk eden takım rakibini 1-0 yenmeyi başardı.

FENERBAHÇE’DE GOLCÜ SIKINTISI

Transfer döneminde kadrosunu Andre Ayew ve Islam Slimani ile güçlendiren, elinde Roberto Soldado gibi önemli bir golcü bulunan Fenerbahçe'de en golcü isim 2 golle Ayew. Golcülerinden verim alamayan takım, galibiyete gitmekte de zorlanıyor. Ayrıca savunmada yapılan hatalar da dikkat çekiyor. Spartak Trnava'da ise Marek Bakos 4 golle takımın en golcü ismi. Bakos'u 2'şer golle Jan Vlasko, Ali Ghorbani ve Erik Grendel takip ediyor.

YORUMLAR 1
  • Fenerbahce 5 yıl önce Şikayet Et
    Yedi canimiz gitti.Evlerinde gozyasi hakim.Hic havamda degilim.Kinimden kn kusuyorum.Sadece nefretim var bugun.Allahtan biriniz benim onume ilme ilme dograrim.
    Cevapla