Beşiktaş - Malmö maçı beIN Sports 1'den mi yayınlanacak?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I. Grubu 2. maçında İsveç’in Malmö takımıyla karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Malmö maçı beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. beIN Sports şifresiz mi? İşte detaylar...

Beşiktaş - Malmö maçı beIN Sports 1'den mi yayınlanacak?
Beşiktaş - Malmö maçı beIN Sports 1'den mi yayınlanacak?
GİRİŞ 04.10.2018 20:55 GÜNCELLEME 04.10.2018 20:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında İsveç'in Malmö ekibine konuk olacak Beşiktaş, ilk karşılaşmasında Sarpsborg’u 3-1 yenmişti. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak isteyen siyah beyazlılar bu akşam Malmö ekibine konuk olacak. Peki Malmö Beşiktaş maçı hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? İşte detaylar...

BEŞİKTAŞ - MALMÖ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

 

 

Beşiktaş,  UEFA Avrupa Ligi I. Grubu 2. maçında 4 Ekim Perşembe günü saat 22:00’da İsveç’in Swedbank Stadyumu'nda Malmö takımına konuk olacak. Karşılaşma beIN Sports 1 üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

DİGİTURK'UN AÇIKLAMASI

Sporun Yıldızı ve Yıldız Dolu paketleri bulunan Digiturk üyeleri, temsilcilerimizin maçlarının yanı sıra UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta heyecanını, ek bir ücret ödemeden doyasıya yaşayabilecek.
 
UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci hafta heyecanı, temsilcilerimiz Akhisar Belediyespor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin maçlarıyla birlikte, bu akşam saat 19.55’ten itibaren beIN SPORTS’ta yaşanacak.

BEŞİKTAŞ İYİ BAŞLANGIÇ YAPTI

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş hem ligde hem de UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedefliyor. Ligde 7. haftada 14 puan toplayan ve lider Galatasaray'ın 1 puan gerisinde yer alan Kara Kartallar, Avrupa Ligi'ne ise galibiyetle başladı. Sarpsborg'u 3-1 yenen takım grupta ilk hafta sonunda zirvenin sahibi oldu. Güneş ve öğrencileri bu maçı da kazanarak liderliğini pekiştirmek istiyor.

BEŞİKTAŞ’IN MALMÖ KADROSU

Loris Karius, Utku, Ersin, Gökhan Gönül, Roco, Pepe, Vida, Fatih, Medel, Necip, Tolgay, Oğuzhan, Dorukhan, Quaresma, Lens, Ljajic, Babel, Love, Larin, Mustafa, Caner, Gökhan Töre 

EN GOLCÜ FUTBOLCU OKTAY DERELİOĞLU

Siyah-beyazlı takımın Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncusu sıralamasında Oktay Derelioğlu, 14 golle önde bulunuyor.

Beşiktaş'ta geçmiş sezonlarda forma giyen Bobo 12 golle ikinci sırada yer alırken, Cenk Tosun ile Ricardo Quaresma ise 11'er kez fileleri havalandırdı.

Siyah-beyazlı ekibin mevcut kadrosunda Avrupa kupalarında Ryan Babel 7 gol atarken, Gökhan Töre ise 5 kez fileleri havalandırdı. Beşiktaş'ta ayrıca Oğuzhan Özyakup 4, Cyle Larin 3, Mustafa Pektemek, Vagner Love, Pepe, Jeremain Lens ve Tolgay Arslan ikişer, Adriano Correia, Necip Uysal, Caner Erkin, Enzo Roco ile Gökhan Gönül birer kez Avrupa arenasında gol sevinci yaşadı.

BEŞİKTAŞ, AVRUPA KUPALARINDA 212. MAÇINDA

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında yarın İsveç'in Malmö ekibine konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 212. mücadelesine çıkacak.

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 211 maçta rakiplerine 82 kez üstünlük kurdu. 84 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 45 mücadeleden berabere ayrıldı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 282 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 298 gol gördü.

İSVEÇ EKİPLERİYLE 9. MAÇ

Beşiktaş, İsveç ekipleriyle Avrupa kupalarında 9. kez karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı ekip, bu ülke temsilcileriyle daha önce oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. İsveç takımlarına 12 gol atan Beşiktaş, kalesinde de 12 gol gördü.

Beşiktaş, yarınki rakibi Malmö ile daha önce 4 kez karşılaştı. Siyah-beyazlı ekip, bu maçlarda Malmö'yü bir kez yenme başarısı gösterdi. İki takım arasındaki bir karşılaşma beraberlikle tamamlanırken, siyah-beyazlı ekip 2 defa da mağlup oldu. Beşiktaş, Malmö kalesine 8 gol bırakırken, rakibinden 7 gol yedi. İki ekip ilk kez 1990-1991 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda eşleşti. Deplasmandaki karşılaşmayı 3-2 yitiren Beşiktaş, rövanş mücadelesinde büyük hayal kırıklığı yaşadı. İstanbul'daki mücadelenin ilk yarısını 2-0 önde tamamlayan siyah-beyazlı takım, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Malmö, 2005-2006 sezonunda UEFA Kupası'nda bir kez rakip oldu. İstanbul'da rakibine 1-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, deplasmandaki mücadeleyi ise 4-1 kazanmasını bildi.

YORUMLAR 1
  • bjkli 5 yıl önce Şikayet Et
    Belli oldu. Ülkemizde Beinsporttan şifreli, azerbaycan dan cbc sport şifresizdir.
    Cevapla