Hain Deniz Naki'den skandal sözler!

TSK'nın Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na karşı insanları meydanlara çağırdığı için PFDK tarafından ceza alan ve Türkiye'deki futbol kariyeri biten Deniz Naki, skandal açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Hain Deniz Naki'den skandal sözler!
Hain Deniz Naki'den skandal sözler!
GİRİŞ 03.02.2018 14:05 GÜNCELLEME 03.02.2018 14:05
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

Almanya'nın Köln kentinde, PKK terör örgütüne yakın bir internet sitesine konuşan Deniz Naki, Zeytin Dalı Harekatı hakkında iftiralarda bulundu.

Afrin operasyonuna karşı insanları meydanlara çağırıp ömür boyu men cezası almasıyla ilgili konuşan Deniz Naki; "Türkiye’de futbol lisansım ömür boyu iptal edilerek bana 272 bin TL para cezası verdiler. Açıkçası ceza verip vermemeleri beni fazla etkilemiyor artık. Umursamıyorum da. Açıkcası futbol yaşamım devam eder mi etmez mi ya da farklı alanlarda çalışmalara girer miyim, girmez miyim, çok fazla net değil henüz. Zaten bu olaylardan sonra çok fazla da düşünemedim." sözlerini kullandı.

Teklif var mı?

"Var, evet bazı görüşmeler yapıyoruz. Açıkcası kulüpler de beni transfer etmeye korkuyor. Yani onlar için bir risk aslında. Siyasi kimliğimden dolayı. Böyle bir sorumluluğu göze almaları gerekiyor."

YPG/PKK'yı skandal sözlerle savundu

Suriye sınırımızda yuvalanan PKK/YPG terör örgütünü öven Deniz Naki, bu teröristlerin bu zamana kadar Türkiye'ye taş bile atmadığını iddia edip, bütün dünyada kahraman olarak görüldüklerini söyleyerek alçakça sözlerine bir yenisini daha ekledi.

YORUMLAR 125
  • 9 köyden kovulan 6 yıl önce Şikayet Et
    çekin şu hainin fotoğrafını
    Cevapla
  • erguvan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hainler Medyada Cirit Atıyor, Neden!
    Cevapla
  • Hainler 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar çam şeytanı arkadaşım. Bir yerlere mesaj gönderiyor. Ben satılığım diyor. Bulunduğu yerde bir halt olamayacağını biliyor veya gözü daha çoğunda. İlgili yerler de işine gelirse satın alıyorlar bu da kazandığı imkanlarla seve seve onların köleliğini yapıyor. Sırf cukka meselesi yani!!!
    Cevapla
  • Bolulu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende bu adalete inanmıyorum bu vatan için elinden gelen hainliği yapacaksın üzerine bu vatanın vergilerinden maaş alacaksın buda yetmezmiş gibi benimle aynı kimliği taşıyacaksın yazikkk
    Cevapla
  • Çemşir 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede Kazandığın Para dizine gözüne dursu Hain
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle