Kerem Demirbay kimdir? Kaç yaşındadır aslen nerelidir?

Almayan'da forma giyen Türk asıllı futbolcu Kerem Demirbay kimdir? Milli takım tercihini yaparak gündeme gelen Kerem Demirbay aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Kerem Demirbay kimdir? Kaç yaşındadır aslen nerelidir?
Kerem Demirbay kimdir? Kaç yaşındadır aslen nerelidir?
GİRİŞ 17.05.2017 16:38 GÜNCELLEME 17.05.2017 16:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

KEREM DEMİRBAY KİMDİR?

3 Temmuz 1993 senesinde dünyaya gelen Kerem Demirbay aslen Zonguldaklıdır. Genç futbolcu Kerem Demirbay Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim takımında forma giymektedir.

Orta saha mevkinde oynayan Demirbay, oynadığı futbol ile çok kısa sürede büyük takımların dikkatini çekmeyi başarmıştır. 1.85 boyunda 23 yaşında olan Kerem Türk milli takımının yerine Almanya milli takımını seçerek gündeme gelmiştir. Kerem Demirbay ayrıca duran toplardaki başarısı futboluna ayrı bir güzellik katmaktadır.

Türkiye'nin 19, 20 ve 21 yaş altı milli takımlarında forma giyen Kerem Demirbay, 2015 Avrupa Şampiyonası'nda ise Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın kadrosunda yer almıştır.

YORUMLAR 4
  • bunyamin 6 yıl önce Şikayet Et
    alman milli takımında oynuyor ama kimse alman demiyor buna ne diyeceksiniz bence gururlanılacak bir durum. vatan gene bizim bayrak gene bizim ve turk oldugumuzu her yere duyuruyorlar.
    Cevapla
  • ensar 6 yıl önce Şikayet Et
    zonguldakli bir gurbetciden ancak bu beklenirdi
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    saygi duymak gerekir. kalbinde ayyildiz aski olmayan birine ne demeli. bende dogma büyüme almanyaliyim . ama bana sorsalar 100.000 kere ayyildiz derim.
    Cevapla
  • hkkcntr 6 yıl önce Şikayet Et
    Mesut Özil de Zonguldaklıydı
    Cevapla