Ruslardan 42-0'ın intikamını aldık!

EYOF 2017'de Ruslar karşısında aldığımız 42-0'lık yenilgi hala tartışılırken, curling kızlarda Türkiye A Takımı Rusya'yı 6-4 yenerek 4'te 3 yaptı ve yarı finale yükseldi.

Ruslardan 42-0'ın intikamını aldık!
Ruslardan 42-0'ın intikamını aldık!
GİRİŞ 16.02.2017 15:18 GÜNCELLEME 16.02.2017 20:10
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Erzurum'da düzenlenen 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde (EYOF 2017) curling kızlarda Türkiye A takımı, grup maçında Rusya'yı 6-4 yenerek yarı finale yükseldi.

4 MAÇTA 3 GALİBİYET

Yakutiye ilçesindeki Curling Arena'da yapılan grup müsabakalarında kızlarda Türkiye A takımı Rusya'yı yendi. Türkiye A takımı, gruptaki 4 maçtan 3'ünde galip gelerek yarı finalde oynama hakkı kazandı.



Maçlar sonucu Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin, oyuncuları tebrik ederek, yarı finale yükselen Türkiye A takımına yarınki yarı finalde başarı diledi.



42-0 UNUTULMADI!


2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde Türkiye ve Rusya Federasyonu buz hokeyi grup müsabakasında karşı karşıya gelmişti. Erzurum’da düzenlenen 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde erkek buz hokeyi takımımız Rusya’ya 42-0 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu.

YORUMLAR 39
  • Osman Eren 7 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum kardeşlerimi. Harika bir iş çıkardılar. Biz kendi kimliğimizle her alanda başarılı işler çıkartabiliriz. Maşallah
    Cevapla
  • töbe 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşım bunu nasıl hiç yoktan iyidir diye yorumluyorsun aklım almıyor. içkiiyle abdest almak gibi bişey bu. diyelimki tesstürü düzgün o zaman eyvallahmı diyecektik. kızlarımızın ne işi var erkeklerin seyrine açık bir ortamda oyunla. tam manası demiş bide. tessettürle alakası yok bunun. haramlik selamlık farz farz. ne oyunu ne olimpiyatı. Allahtan korkun yaaa
    Cevapla
  • bu nedir 7 yıl önce Şikayet Et
    o başörtüsü niye takılıyor bana biri bunu anlatsın. tesettür sade saç örtmek mi? her alanda yozlaştık Allah ta bu kadar belayı boşuna vermiyor başımıza ama akıllananda yok. böyle devam aferim
    Cevapla
  • şeriat 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahın farz dediğine tercih etme hakkı olduğunu zannedenler tövbe edip şehadet getirsinler.
    Cevapla
  • bu nedir 7 yıl önce Şikayet Et
    kadın ve erkeğin olduğu yerde şehvet vardır. örtü o yüzden farz zaten. ayetle sabit. islamı bilmiyorsan yorum yapmayacaksın. müslümanım diyorsan sen islama uyacaksın. islamı kendine uydurmayacaksın.
    Cevapla
  • İdam Şart 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiç yoktan iyidir. Bikini gibi kıyafetle yapsa dsha mı iyi. Tamam yam manası ile tesettür değil. Malum. Ama en azından şehvet yok erotizim yok. Bir düzen bir ahlak var. En azından spor ile ilgilenir ilgilenen. Çıplak bedenler ile değil. Bu durumu İslamı ın emri olarak yorumlamamak lazım. Bu durumu toplumun bir tercihi olarak yorumlamak lazım.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun bacılarım helal size aslanlar gururduyduk
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    sanki çok şey başarmışız...o ayeti de kafanızdan çıkarıp öyle kazansaydınız daha iyiydi. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle