Galatasaray son dakika transfer haberi 12 Temmuz

Galatasaray son dakika transfer haberleri ve tüm gelişmeler bu sayfada sizlerle. İşte 2016 - 2017 sezonu Galatasaray transferleri

 Galatasaray son dakika transfer haberi 12 Temmuz
Galatasaray son dakika transfer haberi 12 Temmuz
GİRİŞ 12.07.2016 09:50 GÜNCELLEME 12.07.2016 09:51

Galatasaray son dakika transfer haberleri. Galatasaray'da Joseu ısrarı. Eren imzaya yakın. Rodellaga için isimler belirlendi. Koray Günter’e teklif yağıyor. Stefan Johansen'in menajerinden Galatasaray açıklaması! İşte 12 Temmuz salı günü itibariyle Galatasaray son dakika transfer haberleri

GALATASARAY HABERLERİ

G.Saray'a Brezilyalı golcü

Galatasaray forvete Luiz Adriano'yu transfer etmek üzere olduğu ifade edildi. A Spor'un geçtiği transfer gelişmesine göre sarı kırmızılı kulübün transferi bitirmek üzere olduğu belirtildi.

Shahtar Doneksk'ten Milan'a transfer olan Luiz Adriano'nu G.Saray'a kiralık olarak gelecek. Brezilyalı golcünün İsviçre kampının son günlerinde takımdaki yerini alacağı belirtildi. (Fotomaç)

Stefan Johansen'in menajerinden Galatasaray açıklaması!

Geçen sezondan beri Felipe Melo'nun boşluğunu bir türlü dolduramayan, Ryan Donk hamlesi de tutmayan Galatasaray orta saha için takviye arayışlarına devam ediyor.

Sarı Kırmızılılar'ın Celtic'in Norveçli orta sahası Stefan Johansen üzerinde yoğunlaştığı iddia edilirken, oyuncunun menajerinden ise ilginç açıklamalar geldi.

Tore Pedersen, "Transferle ilgili konuşmak istemiyorum. Gidin Galatasaray ya da Celtic'le konuşun. Transferi onlar yapacak" dedi.

Israrlı sorularımıza en sonunda cevap veren Norveçli menajer, "Bana Celtic kulübünden herhangi bir talep ya da bilgi gelmedi. Galatasaray da bizimle hiçbir zaman iletişime geçmedi." açıklamasını yaptı.

2014'ün ara transfer döneminde Stromgodset'ten Celtic'e transfer olan Johansen'in 2017 Haziran ayına kadar İskoç ekibiyle sözleşmesi bulunuyor. (Fanatik)

Rodellaga için isimler belirlendi

Rodallega'yı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'a Tarık Çamdal ve Ryan Donk'u önermeyi planladığı ifade edildi. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın Endoğan Adili'yi çok istediği ve anlaşma sağlanırsa Endoğan'ın da bu iki oyuncuya eklenebileceği kaydedildi.. (Fotomaç)

Galatasaray'da Joseu ısrarının nedeni belli oldu

Portekiz kulübü Porto, sarı-kırmızılılar ile Alex Telles konusunda görüşmelerini sürdürürken artık son aşamaya gelindi... G.Saray’a çok sayıda teklif yapan Porto, bonservis konusunda da farklı öneriler sunarken G.Saray yönetimi ise imzayı atmayıp Wesley Sneijder’in durumu nedeniyle beklemeye geçti. Sarı-kırmızılılara Gremio’dan 6 milyon 150 bin Euro’ya gelen Brezilyalı oyuncu için Porto 6.5 milyon Euro önerirken bunun yanı sıra kendi oyuncusu eski Bursasporlu Josue Pesqueira’yı da içeren takaslı bir teklif yaptı. Galatasaray yönetimi ise Telles’in bir sonraki satışından pay da isterken Sneijder ile yaşanan ceza krizi nedeniyle Porto’dan süre istendi. Hollandalı yıldıza kesilen astronomik para cezası sonrasında ipler gerilirken Sneijder ve menajeri Guido Albers ile yapılacak görüşmede olası bir ayrılık kararı çıkması halinde Porto’ya buna göre cevap verilecek. Kontratında 7.5 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunan Sneijder’in başka bir takıma gitmesi halinde bu rakama aynı kalitede bir oyuncu transferi mümkün gözükmüyor.

BU nedenle Porto’nun Alex Telles için yaptığı teklifleri cebinde tutan yönetim, Sneijder’in ayrılması halinde Porto’nun Josue’nin bonservisini de içeren takaslı teklifi kabul edecek. Yönetim hem Alex Telles’ten para kazanmak hem de Wesley Sneijder’in yerini bu yolla doldurmanın planlarını yaparken Sneijder’in son kararı bu transferi de şekillendirecek (Vatan)

Koray Günter’e teklif yağıyor

Aslan’ın gurbetçi stoperi Koray Günter’e Süper Lig’den adeta teklif yağıyor.

Adanaspor, Kayserispor ve Gaziantepspor başta olmak üzere pek çok kulübün 21 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda görmek istediği öğrenildi.

Cim Bom’da rotasyon oyuncusu olan genç stoperle ilgili kararı teknik direktör Jan Olde Riekerink verecek.

Almanya Milli Takımı’nın yaş gruplarında da forma giyen Koray, geçen sezon toplam 16 karşılaşmada görev yapmıştı.

Koray’ın Galatasaray ile 2018 yılına kadar mukavelesi devam ediyor. (Fanatik)

Galatasaray Eren Derdiyok için tüm şartları zorluyor...

Kısa bir süre önce Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da gündeminde olan Kasımpaşalı oyuncu için 4 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli teklif eden Sarı-Kırmızılı yönetim ret cevabı almıştı. Ancak olumsuz cevaba rağmen Eren Derdiyok'tan vazgeçmeyi düşünmeyen Sarı-Kırmızılı yönetim İstanbul kulübüne bu kez farklı bir teklifle geldi. Buna göre yapılan yeni öneride Kasımpaşa'ya daha önce teklif edilen 4 milyon Euro'luk rakam 4.5 milyon Euro'ya çıkarıldı. Ayrıca parayla birlikte Kasımpaşa'ya Tarık da teklif edildi. Artan rakam nedeniyle daha önce Galatasaray'a olumsuz cevap veren Kasımpaşa bu kez düşünmek için süre istedi.

Bu sezon kadrosunda küçültmeye gitmeyi planlayan Kasımpaşa'nın bu rakamı değerlendireceği ve Galatasaray'a Eren Derdiyok için net bir cevap vereceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Eren Derdiyok'un ise Galatasaray'a evet cevabı verdiği ve yıllık ödeme konusunda anlaşma sağlandığı iddia edildi. Galatasaray'da gözler şimdi Kasımpaşa Yönetimi'nin vereceği karara odaklandı.. (Fotomaç)