Fenerbahçe'nin yeni transferi Van der Wiel kimdir?

Fenerbahçe'nin yeni sağ beki Van der Wiel kimdir? Başarılı oyuncu Van der Wiel gerçek yaşı kaçtır? İşte Van der Wiel'in futbol hayatı ve kariyeir

Fenerbahçe'nin yeni transferi Van der Wiel kimdir?
Fenerbahçe'nin yeni transferi Van der Wiel kimdir?
GİRİŞ 21.06.2016 09:44 GÜNCELLEME 21.06.2016 11:12

VAN DER WİEL KİMDİR?

1988 yılında Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da dünyaya gelen Gregory van der Wiel'in sağ bek mevkiinde oynayan futbolcudur.

Futbol hayatına çok küçük yaşlarda RKSV DCG isimli amatör kulübün altyapısında başlayan Van der Wiel, 7 yaşındayken Ajax gözlemcilerinin dikkatını çekti ve 1996 yılında Ajax altyapısına katıldı. 2002 yılında Ajax, onu 'mental' sorunları olması gerekçesiyle HFC Haarlem'e gönderdi.

Yıldız futbolcu, bir açıklamasında Haarlem'deki dönemiyle ilgili şöyle konuşmuştu: "Oradayken ne kadar şımarık olduğumun farkına vardım. Ajax'ta her zaman organizasyon üst düzeydeydi. Her sezon yeni formalarımız oluyordu ve özel servislerle kulübe getiriliyorduk. Haarlem ise tamamen başka bir dünyaydı. 5-6 yıllık malzemelerle çalışıyor, ve antrenmanlara kendimiz gidiyorduk. Ajax'taki baskı orada yoktu ama Haarlem'deki dönemim sosyal gelişimimde çok önemli rol oynadı. Orası, benim için bir 'uyanış' oldu diyebilirim."

2005 yılında Ajax, Van der Wiel'i tekrar altyapısına aldı. Buradaki ikinci dönemi ise oldukça verimli geçti. Genç takım kaptanı Donovan Slijngard'ın takımdan ayrılmasından sonra Jong Ajax'ta kaptanlık görevine getirildi.

van-der-wiel-kimdir-6465

Van der Wiel Fenerbahçe'de

Sevgilisiyle şehri gezen 28 yaşındaki Van Der Wiel ile başkanın özel ofisinde el sıkışıldı Bonservis ücreti bulunmayan futbolcunun imza atması artık an meselesi

F.Bahçe , transferde bombayı her an patlatabilir... Sarı-lacivertliler, PSG'nin 28 yaşındaki sağ beki Van der Wiel'i dün İstanbul'a getirdi. Gökhan'ın yerini doldurmak için çalışmalarını gizlice sürdüren yönetim, Hollandalı futbolcuya, sevgilisi ile şehri gezdirdi. Wiel'in hayran kaldığı İstanbul gezisi sonrası Aziz Yıldırım'ın ofisinde Hasan Çetinkaya'nın da bulunduğu görüşmede taraftar el sıkıştı. PSG ile sözleşmesi sona eren Hollandalı ile anlaşan Fenerbahçe, bonservis bedeli ödemeyeceği transferi her an açıklayabilir. Kariyerine Ajax'ta başlayan, 2012'de 6 milyon euro'ya PSG'ye geçen Wiel milli takımda da 46 kez forma giydi. Oyuncu ile devre arasında Galatasaray da uzun süre ilgilenmişti.

Wiel'in sevgilisi Rose Bertram İstanbul'a gelişlerini çektiği fotoğrafları snapchat'te yayınlayarak gösterdi.