EURO 2016 fikstürü günün maçları | 21.06.2016

EURO 2016 ‘da heyecan devem ederken bugün Türkiye Milli Takımımız Çek Cumhuriyeti karşısında. Türkiye Gruptan nasıl çıkar?Günün diğer maçları detaylar haberimizde…

EURO 2016 fikstürü günün maçları | 21.06.2016
EURO 2016 fikstürü günün maçları | 21.06.2016
GİRİŞ 21.06.2016 20:12 GÜNCELLEME 21.06.2016 21:30

EURO 2016 ‘da heyecan tüm hızıyla devam ederken turnuvada takılar artık 3. maçlarına çıkıyor. Gruplardaki puan durumlarının kritik olması, hangi takımın üst tura çıkacağını bazı son maçların belirleyecek olması nedeni ile artık maç programları değişti. Bazı günler 2 maç oynanacakken bazı günlerde 4 maç yapılacak. Üst tura çıkma mücadelesi veren aynı gruptaki takımlar aynı saatlerde karşılaşacaklar. Bugün turnuvada 4 mücadele olacak. Bizim için büyük gün.Gruptan çıkıp çıkamayacağımız bu akşam belli oluyor. Tüm hesaplarımız en iyi 4 grubun en iyi 3.sü olmak üzerine. 

Buna göre işte 21.06.2016 EURO 2016 maç programı;

 

TÜRKİYE – ÇEK CUMHURİYETİ

SAAT 22.00 CANLI YAYIN TRT1

Muhtemel ilk 11 ‘ler;

Türkiye: Volkan babacan, Şener Özbayraklı, Semih Kaya, Hakan Balta, İsmail Köybaşı, Selçuk İnan, Mehmet Topal, Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan Özyakup, Emre Mor, Cenk Tosun

Çek Cumhuriyeti: Petr Cech, Kaderabek, Sivok, Hubnik, Gebre, Darida, Pavelka, Skalak, Dockal, Krejci, Necid

UKRAYNA – POLONYA

SAAT 19.00 CANLI YAYIN TRT SPOR

Muhtemel ilk 11’ler:

Ukrayna: Andriy Pyatov, Artem Fedetsky, Vyacheslav Shevchuk, Evgen Khacheridi, Yaroslav Rakitskiy, Viktor Kovalenko, Taras Stepanenko, Sergiy Sydorchuk, Yevhen Konoplyanka, Yevhen Seleznyov, Andriy Yarmolenko.

Polonya: Lukasz Fabianski, Kamil Glik, Lukasz Piszczek, Michal Pazdan, Artur Jedrzejczyk, Kuba Blaszczykowski, Grzegorz Krychowiak, Krzysztof Maczynski, Kamil Grosicki, Robert Lewandowski, Arkadiusz Milik.

KUZEY İRLANDA – ALMANYA

SAAT 19.00 CANLI YAYIN TRT1

Muhtemel ilk 11 ‘ler;

Kuzey İrlanda: Michael McGovern, Gareth McAuley, Aaron Hughes, Craig Cathcart, Jonny Evans, Steven Davis, Jamie Ward, Corry Evans, Oliver Norwood, Stuart Dallas, Conor Washington.

Almanya: Manuel Neuer, Benedikt Höwedes, Jonas Hector, Jerome Boateng, Mats Hummels, Sami Khedira, Mesut Özil, Toni Kroos, Mario Götze, Julian Draxler, Thomas Müller.

 

HIRVATİSTAN – İSPANYA

SAAT 22.00 CANLI YAYIN TRT SPOR

Muhtemel İlk 11 ‘ler;

Hırvatistan: Danijel Subasic, Ivan Strinic, Domagoj Vida, Vedran Corluka, Darijo Srna, Marcelo Brozovic, Ivan Perisic, Luka Modric, Ivan Rakitic, Milan Badelj, Mario Mandzukic.

İspanya: David de Gea, Jordi Alba, Juanfran, Sergio Ramos, Gerard Pique, Sergio Busquets, Cesc Fabregas, Andres Iniesta, David Silva, Nolito, Alvaro Morata.

Türkiye gruptan nasıl çıkar?

Daha önce gerçekleşmesini beklediğimiz iki ihtimal maalesef olmadı. Son duruma göre beklentimiz olan 3 ihtimal daha var;

Almanya 'nın farklı kazanması durumunda

C Grubunda Ukrayna ’nın elenmesi kesinleştikten sonra, buradaki rakibimiz Kuzey İrlanda olarak görülüyor. Son maçta Almanya ile karşılaşacak olan ve +1 averajı bulunan Kuzey İrlanda ’nın panzerler karşısında alacağı olası farklı mağlubiyet umutlarımızı arttıracak.

İtalya ve Belçika 'nın yenilmemesi durumunda

E Grubunda, İtalya bir üst tura çıkmayı garantiledi. Grupta 1’er puanı bulunan İsveç ve İrlanda Cumhuriyeti son maçlarından grubun favorileri İtalya ve Belçika ile karşılaşacak. İtalya, İrlanda Cumhuriyeti’ne Belçika ise İsveç’e kaybetmez ise Türkiye, bu takımları geride bırakma şansına sahip olacak.

Portekiz 'in kaybedip ya da İzlanda 'nın berabere kalması durumunda

F Grubunda ise son maçlarda alınacak sürpriz bir sonuç, milli takımımızın son 16 ’ya kalmasını sağlayabilir. Grubun favorisi olmasına rağmen ilk iki maçında iki beraberlik alan Portekiz, Macaristan ’a kaybederse millilerin Çek Cumhuriyeti karşısında alacağı bir galibiyet üst tur için büyük fırsat olacak. Portekiz’in kazanması durumunda ise İzlanda – Avusturya maçından çıkacak bir beraberliği bekleyeceğiz. Ancak bu durumda 0 averajı olacak İzlanda ’yı geride bırakmamız zor gözüküyor. Bu yüzden Avusturya ’nın İzlanda karşısında 1 farklı galibiyeti de işimize yarayabilir.