Fabricio Agosto Ramirez Kimdir? | Beşiktaş Transfer Haberleri

Beşiktaş 'ta kaleci arayışlarında yeni bir isim ortaya çıktı. Fabricio Agosto Ramirez kimdir? İşte boyu yaşı kariyeri ve detaylar…

Fabricio Agosto Ramirez Kimdir? | Beşiktaş Transfer Haberleri
Fabricio Agosto Ramirez Kimdir? | Beşiktaş Transfer Haberleri
GİRİŞ 21.06.2016 06:14 GÜNCELLEME 23.06.2016 11:49

Beşiktaş başkanı Fikret Orman ‘ın Fransa dönüşü yaptığı şok açıklamanın yankıları devam ediyor. Fikret Orman yaptığı açıklamada "Kaleci arayışımızı hepiniz biliyorsunuz. Paris ’te Polonya-Almanya maçını izledikten sonra Nice geçtim, Türkiye-İspanya maçına. Kalecimizi aldık. Adını vermesem de anlarsınız. Türkiye ’nin maç yaptığı ülkenin sporcusu. ‘’ dedi.

Bu ismin önce Antonio Adan olduğu söylense de şuanda bu ismin Deportivo kalecisi Fabricio Agosto Ramirez olduğu öğrenildi. NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş,Deportivo ile sözleşmesi biten Fabricio Agosto Ramirez'i renklerine bağladı.

Futbola doğduğu bölgenin yerel takımı olan Vecindario Jugend'de başlayan Ramirez, 2005 yılında Deportivo Juvenil'e transfer oldu. 1.5 yıl bu kulübün formasını giyen İspanyol eldiven, daha sonra Deportivo La Coruna'nın B takımına geçiş yaptı.

2013 yılında Real Betis ile olan sözleşmesi de sona eren Agosto Ramirez, 8 yıl aradan sonra tekrar Deportivo La Coruna'nın kapısından içeriye giriş yaptı. 2013-2014 sezonunda İspanya 2. Ligi'nde mücadele eden Deportivo'da sadece 7 maçta forma giyen Ramirez, bir sonraki yıl La Liga'ya yükselen takımın kalesini tam 31 maçta korumayı başardı.

Peki, Fabricio Agosto Ramirez kimdir? İşte detaylar;

Aralık 1987 doğumlu olan Fabricio Agosto Ramirez 29 yaşında ve İspanya vatandaşı. 1.84 boyunda olan kaleci şuanda İspanya La Liga ekiplerinden Deportivo  de La Coruna forması giyiyor.2005 yılında aktif futbol hayatına başlayan isim 2009 yılına kadar çeşitli İspanyol alt kümesi ekiplerinde forma giydikten sonra, 2009 yılında Real Valladolid takımına imza attı. 2010 yılında Huelva ‘ya kiralanan file bekçisi 2011 yılında ise Real Betis ‘e bonservis bedeli olmaksızın transfer oldu. Burada geçirdiği 2 sezonun ardından 2013 yılında Deportivo ‘ya imza attı.

3 sezondur burada görev alan ismin sözleşmesi bittiği için bonservisi elinde bulunuyor. Deportivo ile 2015-2016 sezonunda hiç maça çıkmayan file bekçisi illi takım forması da giymemiştir. Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, son olarak Deportivo'da forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Fabricio Ramirez ile her konuda anlaştığı konuşuluyor. 2 gün içinde İstanbul ’da olması beklenen 29 yaşındaki eldiven ile 3 yıllık sözleşme yapıldığı ve ilk sene için 1.1 milyon Euro, ikinci senesinde 1.2 milyon Euro, son sezonunda ise 1.3 milyon Euro ödeyeceği haberleri basında yer alıyor.