Portekiz Avusturya maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta ?

EURO 2016 gecenin son mücadelesinde Ronaldo ‘lu Portekiz ve Avusturya karşı karşıya geliyor. Portekiz Avusturya maçı saat kaçta? Hangi kanalda? İşte detaylar…

Portekiz Avusturya maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta ?
Portekiz Avusturya maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta ?
GİRİŞ 18.06.2016 12:07 GÜNCELLEME 18.06.2016 12:53

EURO 2016 ‘da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Gruplarda 2. Maçlar oynanmaya devam ederken bugün oynanacak 3 karşılaşma ile heyecan devam edecek. Cumartesi gününün bir diğer mücadelesinde Portekiz ve Avusturya karşı karşıya geliyor. Bugün saat 22.00 ‘de ekranlara gelecek mücadele TRT1 ‘den canlı olarak yayınlanacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İlk maçında sürpriz bir şekilde İzlanda ile berabere kalan Portekiz ‘de hedef 3 puan. Portekiz, Avusturya maçını kazanarak hem ilk galibiyetini almak, hem de ikinci tur adına avantaj yakalamak istiyor. Diğer tarafta ilk maçta grubun zayıf halkası olarak gösterilen Macaristan 'a 2-0 mağlup olan Avusturya, kötü bir şekilde başladığı şampiyonada Portekiz karşısında toparlanmak ve gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor. Bu akşam oynanacak olan Portekiz ile Avusturya karşılaşması Parc des Princes stadyumunda oynanacak.

Muhtemel ilk 11 ‘ler;

Portekiz: Rui Patricio, Pepe, Fonte, Guerreiro, Vierinha, Sanches, Andre Gomes, Danilo Pereira, Nani, Quaresma, Ronaldo

Avusturya: Almer, Wimmer, Hinteregger, Klein, Fuchs, Baumgartlinger, Alaba, Harnik, Junuzovic, Arnautovic, Janko

EURO 2016 ‘da günün diğer karşılaşmalarında ise saat 19.00 ‘da TRT SPOR ekranlarından yayınlanacak maçta İzlanda ve Macaristan karşı kaşıya gelirken, saat 16.00 ‘da de TRT1 ’den canlı olarak yayınlanacak maçta Belçika ve İrlanda Cumhuriyeti karşılaşacak.