Belçika İrlanda Cumhuriyeti maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

EURO 2016 E Grubunda yer alan iki takımın mücadelesinde hakem Cüneyt Çakır oldu. Peki bu önemli mücadele ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…

Belçika İrlanda Cumhuriyeti maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?
Belçika İrlanda Cumhuriyeti maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?
GİRİŞ 18.06.2016 12:03 GÜNCELLEME 18.06.2016 12:53

EURO 2016 ‘da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Gruplarda 2. Maçlar oynanmaya devam ederken bugün oynanacak 3 karşılaşma ile heyecan devam edecek. Cumartesi gününün en önemli mücadelesinde Belçika ve İzlanda karşı karşıya geliyor. Bugün saat 16.00 ‘da ekranlara gelecek mücadele TRT1 ‘den canlı olarak yayınlanacak.

MAÇI CANLI OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

E Grubu 'ndaki ilk maçlarda Belçika, İtalya 'ya 2-0 kaybederken İrlanda Cumhuriyeti ise İsveç 'le 1-1 berabere kalmıştı. Stade de Bordeaux ‘da oynanacak mücadelede Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır ‘ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek. Karşılaşmada Hüseyin Göcek ve Barış Şimşek ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Fransa Futbol Federasyonundan Benoit Bastien yapacak.

Muhtemel ilk 11 ‘ler;

Belçika: Thibaut Courtois, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen, Laurent Ciman, Toby Alderweireld, Radja Nainggolan, Eden Hazard, Kevin de Bruyne, Axel Witsel, Marouane Fellaini, Romelu Lukaku.

İrlanda: Darren Randolph, Ciaran Clark, Seamus Coleman, John O'Shea, James McCarthy, Jonathan Walters, Wes Hoolahan, Glenn Whelan, Robbie Brady, Jeff Hendrick, Shane Long.

EURO 2016 ‘da günün diğer karşılaşmalarında ise saat 19.00 ‘da TRT SPOR ekranlarından yayınlanacak maçta İzlanda ve Macaristan karşı kaşıya gelirken, saat 22.00 ‘de de TRT1 ’den canlı olarak yayınlanacak maçta Portekiz ve Avusturya karşılaşacak.