Şansal Büyüka: Arda Turan ve Fatih Terim Milli Takımı Bırakır

Dün akşam oynanan ve 3-0 kaybettiğimiz İspanya maçının ardından Şansal Büyüka ‘dan çarpıcı yorumlar geldi.

Şansal Büyüka: Arda Turan ve Fatih Terim Milli Takımı Bırakır
Şansal Büyüka: Arda Turan ve Fatih Terim Milli Takımı Bırakır
GİRİŞ 18.06.2016 12:00 GÜNCELLEME 18.06.2016 12:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gruplarda oynadığımız ikinci maçta rakibimiz İspanya ‘ya 3-0 mağlup olmamız ülke gündeminde çok tartışılıyor. Şansal Büyüka maçın ardından teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte Lig TV 'de mücadeleyi yorumlarken çok çarpıcı iddialarda bulundu. Spor yorumcusu Şansal Büyüka, programda Arda Turan ve Fatih Terim 'in Milli Takımı bırakabileceğini söyledi.

Milli takım içinde ve dışında Fatih Terim Terim ‘e tavır alan futbolcular olduğunu öne süren Büyüka ‘’ Bir başarısızlık varsa, herkes üzerine almak zorunda ve alacaktır da. Milli Takım kampından çok tatsız haberler geldi. Tamamı doğru bu haberlerin. Kadroda hocasına tavır alan oyuncu var. Ve yanına yandaş toplamaya çalışıyor bu oyuncu. Takıma alınmayan, dışarıdan takımı karıştırmaya çalışan birkaç oyuncu var. Fatih Terim devam edecekse, Terim bu takımın yarısını 2018 kadrosunda almayacak. Fatih Terim 'in devam etmeyeceğini düşünüyorum. ‘’ şeklinde konuştu. Sosyal medyada, Şansal Büyüka ‘nın bu açıklamasında isim vermeden dışarıdan bir oyuncu olarak Volkan Demirel ve Ömer Toprak 'ı kastettiği öne sürüldü ve gecenin tartışma konusu oldu.

Ünlü spor yorumcusu açıklamalarına devam ederken Arda Turan için ise " Büyük ihtimalle Çek Cumhuriyeti maçının ardından milli takımı bırakmak isteyecek. Zaten söylentilerde var. " diyerek gündem yaratan bir açıklamada bulundu.

Fatih Terim ise maçın ardından yaptığı açıklamalarda ‘ gereğini yapacağım ‘ dedi. Terim, " Ben ne oyunculuk ne de teknik adamlık dönemimde bırakmayı, erken bırakmayı, vazgeçmeyi kabul etmedim. Bırakanlar, terk edenler ile de hiçbir zaman uğraşmadım. Bugünkü takım, vazgeçen bir takım performansı ortaya koydu. Ne bugün ne de başka zaman, bunu kabul edeceğimi sanmasın. Gereğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın, bizi destekleyenlerden Allah razı olsun. Çok üzgün olduğumu herkesin bilmesini isterim. Vazgeçen, kabul eden bir adam değil, hiç de olmadım. Böyle bir sonucun ne gerektiriyorsa onu yapacağımı da herkes bilsin " şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR 5
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    vayy 80 milyon türkiye fatih le ardaya mı kaldı hemen bıraksın aldığı paraların hesabı da sorulur birgün
    Cevapla
  • ahmed 7 yıl önce Şikayet Et
    madem kadroda o futbolcu göndersin gitsin. Yenilelim ama adam gibi oynayıp yenilelim. takimlarinda kadroya giremeyen oyunculari cagirdi. emre mor gibi biri var elinde oynatmadi. vs vs vs....
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiç durma hemen bırak. Aldığın paraları da iade et.
    Cevapla
  • haydi oradan 7 yıl önce Şikayet Et
    birde sen bıraksana
    Cevapla
  • Semih Serdar Öksüz 7 yıl önce Şikayet Et
    O oyuncu volkan değil isim vermek istemiyorum ama bi defans oyuncusu bence
    Cevapla