Fatih Terim'in Ozan Tufan KARARI şaşırttı!

1-0 Türkiye'nin mağlubiyeti ile sona eren tartışmalı Hırvatistan - Türkiye maçı sonrasında Fatih Terim, Ozan Tufan hakkında kararını verdi.

Fatih Terim'in Ozan Tufan KARARI şaşırttı!
Fatih Terim'in Ozan Tufan KARARI şaşırttı!
GİRİŞ 15.06.2016 12:05 GÜNCELLEME 17.06.2016 08:07
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

EURO 2016 kapsamında oynanan ve 1-0 Türkiye'nin mağlubiyeti ile sona eren tartışmalı Hırvatistan - Türkiye maçı sonrasında Fatih Terim, Ozan Tufan hakkında kararını verdi.

EURO 2016'da 1-0'lık Hırvatistan yenilgisinin ardından tartışılan futbolculardan Ozan Tufan, İspanya karşısında da formasını giyecek.

Fatih Terim’den revizyon bekleyenler yanılmayacak!

Tecrübeli antrenör Fatih Terim, futbolcularından vazgeçmiyor.

Hırvatistan maçı sonrasında futbol çevrelerinde ve sosyal medyada en çok tartışılan Ozan Tufan, İspanya karşısında yine ay-yıldızlı ekibin ilk 11’inde yer alacağı öğrenildi.

Fatih Terim, İspanya’nın orta sahadaki pas trafiğini engellemek için 4-6-0’ı tercih ederse; stopere Ahmet veya Semih çekilecek. Topal orta sahada Selçuk ve Ozan ile birlikte oynayacak. 4-5-1 veya 4-3-3 tercihi durumunda, hücumda tek forvet olarak Cenk’in yerine Burak görev yaparken kanatlarda Hakan Çalhanoğlu ve Arda oynayacak.

YORUMLAR 13
  • memati 7 yıl önce Şikayet Et
    niye aynı kadroyla ısrar edersin be adammmmm
    Cevapla
  • Biter 7 yıl önce Şikayet Et
    İyi kına yakarsın
    Cevapla
  • mehmet aksu 7 yıl önce Şikayet Et
    ozan tufan ispanya maçına saçları dalgalanmasın diye jöleli saçlarla çıkacakmış...
    Cevapla
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    kanat oyuncusu yok çakma stoperleri var takımlarında oynamayan nekadar adam varsa hepsi kadroda terim yine 96 daki gibi erken elenip gs başına gececek
    Cevapla
  • ReisMah 7 yıl önce Şikayet Et
    İspanya maçına 6-4-0 düzeniyle çık hoca en iyisi Onuru Harunu falan defansta oynatirsin. Uzun ve fizikli adamlar ne de olsa vesselâm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle