Suskunluğunu bozdu! "Orada saçımı düzeltmem..."

Luka Modric’in gol vuruşu yaptığı esnada rakibine müdahale etmek yerine saçlarını düzelttiği için eleştirilen Ozan Tufan destek istedi.

Suskunluğunu bozdu! "Orada saçımı düzeltmem..."
Suskunluğunu bozdu! "Orada saçımı düzeltmem..."
GİRİŞ 15.06.2016 09:38 GÜNCELLEME 15.06.2016 11:20
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Avrupa Şampiyonası’na yenilgiyle başlamanın en çok kendilerini üzdüğünü belirten genç futbolcu saç düzeltme konusuyla ilgili milli takım kampında içini arkadaşlarına şu sözlerle döktü:
 
‘BURADA HERKES KIRMIZI-BEYAZ’
 
“Biz burada ülkemizi temsil ediyoruz. Hepimiz bu bayrak için mücadele veriyoruz. Tek bir amacımız var, maçlarımızı kazanıp ülke insanımıza bir nebze olsun mutluluk yaşatmak.  Milli Takım’da takım ayrımcılığı olmaz, burada herkes kırmızı-beyazdır. Bu yüzden bir mağlubiyeti bir oyuncuya bağlamak ne derece doğrudur?
 
Hırvatistan maçındaki talihsiz mağlubiyetten sonra benim üzerimden sürekli eleştiride bulunmak kimseye bir şey kazandırmaz. Böyle olunca sadece benim değil Milli Takım’daki arkadaşlarımın da özgüveni kırılıyor. Yaşanan mağlubiyet sonrası kimse bizden fazla üzülmemiştir.
 
‘ORTADA BİTEN HİÇBİR ŞEY YOK’
 
Turnuvaya kötü bir sonuçla başlamak hepimizi yıktı, kazanmayı çok istiyorduk çünkü. Açıkçası saniyelik bir durumda da benim saçımı düzeltmem nasıl oluyor da bir hata gibi gözüküp tüm Türkiye’nin gündemine gelip maçın da önüne geçebiliyor.
 
Daha hiçbir şey bitmedi, grupta oynayacağımız iki tane çok önemli maçımız var. Eleştiren olduğu gibi ciddi manada destek mesajları da aldım. Tekrar söylüyorum... Bizleri ‘şu takımda oynuyor’ diye ayırmayın. Hepimizin, tüm milli oyuncuların herkesin desteğine ihtiyacı var.”

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 29
  • balıklıgöl 7 yıl önce Şikayet Et
    arnavutların fransızlar karşısındaki mücadelesini seyrettim.2-0 yenilmelerine rağmen CİDDİYETİ ve MÜCADELEYİ bu küçük ve fakir ülkenin futbolcularında gördüm.
    Cevapla
  • hayırlı ramazanlar 7 yıl önce Şikayet Et
    sessiz olun....bu organizasyon müslümanları katledenlerin turnuvası
    Cevapla
  • yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi de adamda ciddiyet yok
    Cevapla
  • emekli,,, 7 yıl önce Şikayet Et
    fitboldan anlamadınız belli oluyor, ozan çok uzakda bir iki süpermen olsa opozusuyona yetişez,,yani kolay değil göründüğü gibi,,,,ha milli takım hiç bir zaman iyi top oynayamaz,, nite yabancı fitbolcu çok fazla bu da bizim gençlerin önünü kesiyor,,,
    Cevapla
  • He he. 7 yıl önce Şikayet Et
    Ha ha ha.
    Cevapla
  • Umut... 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz ilk önce düzgün Türkçe konuşun ve anlatın, sonra eleştirinizi yaparsınız. Bu milli bir futbol şenliğidir, milli takımımızın ne olursa olsun sadece desteğe ihtiyacı var.
    Cevapla
  • Hamido 7 yıl önce Şikayet Et
    ben de kac kere mac da gordum dikkatimi cekti saciyla oynuyordu Ozan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle