Sabri sarı-kırmızılı kulüpte jübile yapacak!

Galatasaray'dan Sabri'ye jübile teklifi geldi. Yıldız futbolcu Sabri, jübilesini sarı-kırmızılı kulüpte yapacak.

Sabri sarı-kırmızılı kulüpte jübile yapacak!
Sabri sarı-kırmızılı kulüpte jübile yapacak!
GİRİŞ 11.06.2016 10:47 GÜNCELLEME 11.06.2016 10:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan yıllık ücretini indiren Sabri Sarıoğlu'na büyük jest. Tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu, jübilesini sarı-kırmızılı kulüpte yapacak.

Galatasaray forması ile top koşturan tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu, yıllık ücretini 1 milyon euroya indirdi. Bu karar karşısında suskun kalmayan yönetim, Sabri Sarıoğlu'na jübile teklif etti.

Önce sözleşmesindeki bir senelik opsiyon maddesini kaldıran, ardından da yeni sezon için ücretinde indirime giden tecrübeli futbolcuyla, sarı­-kırmızılı yönetim uzun soluklu bir sözleşme yapma kararı aldı. Böylece Sarıoğlu’na sarı­kırmızılı kulüpte jübile yapma fırsatı verildi.

1.6 milyon euroyu elinin tersiyle itti!

Sezon içerisinde sözleşmesindeki 1 senelik opsiyon maddesi otomatik olarak uzayan buna karşın kamuoyu tepkisi nedeniyle yönetimden gelen "Bu maddeyi kaldıralım" önerisini hiç düşünmeden kabul edip 1.6 milyon euroyu elinin tersiyle iten tecrübeli futbolcu sarı­kırmızılı takımdaki kariyerine devam edecek.

Kazancı 1 milyon euronun üzerine çıkmayacak!

31 yaşındaki futbolcu Sabri Sarıoğlu, 1.6 milyon euroya yükseltilen ücretinin yeni sezonda 1 milyon euroya düşürülmesi teklifine olumlu yanıt verdi.

Sabri ikinci kez feda derken yeni sözleşmesinde bonus maddelerinin de olmayacağı belirtildi. Böylece tecrübeli futbolcunun yıllık kazancı 1 milyon euronun üzerine çıkmayacak.

Galatasaray'dan Sabriye jest!

Sabri’nin bu hareketine yönetim de jestle karşılık verme kararı aldı. Galatasaray’dan başka takımda oynamayan tecrübeli futbolcunun jübilesinin sarı­kırmızılı formayla yapılması için sözleşme süresi bu kez 1 yılla sınırlı kalmayacak ve uzun tutulacak. Buna göre Sabri’yle 2+1 senelik sözleşme yapılacak.

YORUMLAR 2
  • nida 7 yıl önce Şikayet Et
    diger futbolculara örnek olsun.adam hakikaten GÖNÜL 'lü oynuyor.birileri gibi GÖNÜL 'süz degil.
    Cevapla
  • laz 7 yıl önce Şikayet Et
    futbolcu dedin mi böyle olcak
    Cevapla