Sivas Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları

 Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor.

Sivas Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları
Sivas Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları
GİRİŞ 19.08.2015 13:09 GÜNCELLEME 19.08.2015 13:09

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, 1. etap kampını Sivas'ta tamamladıktan sonra 2. etap kamp için Afyonkarahisar'a giden yeşil-beyazlı ekip, günde çift antrenman yaparak yeni sezona hazırlanıyor.

Kulüp başkanı Turhan Tunahan, kampta takımın eksik yanlarını görmek için transfer noktasında istişare yapma imkanı bulduklarını belirtti. Kampa ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tunahan, "Hocamızın birkaç bölgeye oyuncu transferi talebi olmuştu. Onları konuşup değerlendirmek için buradayız. Kamp güzel havada, güzel bir atmosferde geçiyor. Tabii ki transfer komitemiz iyi bir çalışma yapıyor bunun neticesinde ligin başlayacağı 6 Eylül öncesinde iyi bir takım oluşturmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Tunahan, birçok branşta faaliyet gösteren Sivas Belediyespor'a taraftarların da yeni sezonda gereken desteği vereceğine olan inancının tam olduğunu vurguladı. 

Teknik direktör Mehmet Şahan da bütün futbolcuların istek ve arzuyla çalıştığını belirterek, "Kampta hazırlık maçları yapıyoruz. Hazırlık maçları bizim için çok önemli olmamakla birlikte, oyuncularımızın durumlarını ve eksiklerimizi görmek bakımından iyi bir imkan sağlıyor" dedi.

Takımın her iki kampından da memnun olduğunu kaydeden Şahan, "Çalışmalarımız iyi gidiyor. 25 Ağustos'ta kampımız bitecek. İnşallah daha sonra futbolculara 1-2 gün izin verdikten sonra lig hazırlıklarımıza kendi tesislerimizde devam edeceğiz. Kadromuzu güçlendirdik. Lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

KAYNAK: AA