'Akhisar'dan G.Saray'a oyuncu alıyorsanız...'

Mehmet Demirkol, Oumar Niasse'ın, 13.5 milyon Pound bonservis bedeli karşılığında Everton'a transfer olmasını değerlendirdi.

'Akhisar'dan G.Saray'a oyuncu alıyorsanız...'
'Akhisar'dan G.Saray'a oyuncu alıyorsanız...'
GİRİŞ 03.02.2016 13:07 GÜNCELLEME 03.02.2016 13:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

NTV Spor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programında yorumculuk yapan Mehmet Demirkol'un, spor gündemine dair açıklamaları şöyle:

"Türk futbolunda transfer konusunda iki tane temel problem var. Bu problemler iki madde ile çözülebilir. Birincisi transferi gerçekleştiren yöneticiler, attıkları imzadan sorumlu olmalı. İkincisi kulüpler, oyuncu izleme komitesi kurmalı. Türkiye'de bu kadar çok teknik direktör değişmesinin temel sebebi, çok transfer yapılmak istenmesidir. Beşiktaş, 'Ersan'ı nasıl satacağım?' diye düşünüyor. Şenol Hoca satmak istemiyor, yönetim de UEFA görüşmesini düşünüyor. Aynı şekilde Galatasaray da, Trabzonspor da görüşmelere devam ediyor."

"TÜRKİYE'DEN AVRUPA'YA YÜKSEK ÜCRETLİ TRANSFERLER OLMUYOR"

"Twitter'daki insanlar kim; taraftar. Taraftar kim? Müşteri. Müşteri izlemek istediği futbolcuya karar veremez mi? Akhisar'dan Galatasaray'a oyuncu alıyorsanız insanlar bi dururlar. İnsanlar acaba 'Düşük standardı olan bir futbolcu mu geliyor?' diye düşünmeye başlar. Akhisar'dan bir transfer daha yaparsan 'Biz Akhisar mı oluyoruz?' denmesi normal. Everton Niasse'ye 13.5 milyon Pound verdi ama artık İngiltere'de herkese bu paraları veriyorlar. Niasse; Chelsea'ye, Manchester United'a, Arsenal'e transfer olmadı. Fiyata bakılamaz. Premier Lig'in fiyatları uçmuş. 13 milyon Pound'u görünce 'Biz de o fiyata satabilirdik' diye düşünenler olabilir ama bu doğru bir yaklaşım değil. Türkiye'den Avrupa'ya yüksek ücretlerde transfer olmuyor."

YORUMLAR 2
  • Arif 8 yıl önce Şikayet Et
    saçmalamış...
    Cevapla
  • halil 8 yıl önce Şikayet Et
    saçmalamışsın memo morinho chelsea den ayrılmasa chelsea ye alacaktı onuda geçtim bi bizim forvetlerin yaptıklarına bakalım bide niasse nin uefa maçlarnda yaptıjlarına
    Cevapla