Mehmet Demirkol: Kimse kırılmasın ama...

Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi.

Mehmet Demirkol: Kimse kırılmasın ama...
Mehmet Demirkol: Kimse kırılmasın ama...
GİRİŞ 17.11.2015 13:23 GÜNCELLEME 17.11.2015 13:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'da elemelerde en çok forma giyen oyuncular sıralamasında Ozan Tufan 4. sıradaydı. Hoca belirli bir jenerasyon yakalamış. Alman Milli Takımı olsa, bu kadar az deneyimli bir takım olsa, Almanlar endişe eder. Bizim için ise avantaj. Takımın rahatlaması şevki artırmış. 

"Selçuk elemeler tarihinin en önemli golünü attı"

Takımda genç çocuklar abilerini görüyor. 'İş kötüye gittiğinde biri çıkar bizi kurtarır' diyebiliyor. Selçuk elemeler tarihinin en önemli golünü attı belki de... Hem de kaleye gidemezken... Selçuk gibi Arda'nın da liderliği tartışılmaz. 

Galatasaray'ın 30 yaş üzeri projesi...

Chelsea 30 yaşındakilere her sene 1 yıllık kontrat yapıyordu. Oyuncunun kim olduğuyla alakalı... Her oyuncuya yapılmaz. Yaşa da fazla bakılmamalı.

"Sneijder'in yeri dolmaz"

(Chelsea'nin transfer girişimiyle ilgili) Galatasaray açısından olmaz. Bonservisi ne kadar olacak? Sneijder'siz Galatasaray şampiyon olamaz. Türkiye'deki bütün yabancıları satarsın yerini doldurursun ama Sneijder'de bunu yapamazsın. Kimse kırılmasın ama Sneijder başka bir iş yapıyor orada...

Barça ve Van Persie...

Van Persie geleceği hakkında kararını vermiştir. Herkes konuşuyor, yönetim sormayacak mı ona? Bunlar konuşulmuştur. Barcelona cevap ister. 'Onun yerine Falcao gelecek' deniyor. Van Persie'ye 'sakattı, 6 aydır oynayamıyordu' yorumları yapılıyor. Falcao iki senedir oynayamıyor. Mantıklı değil.

Mario Gomez'in satılması...

Beşiktaş'ın bir takım transfer kısıtlamaları var. Fiorentina'yla anlaşmışlar. Şimdi kiralık olsa da gayriresmi olarak Beşiktaş'ın oyuncusu... Enteresan ama başarılı bir transfer.

YORUMLAR 1
  • Ergün yilmazer 8 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet ken dine gel sacmalama yapilanlari kimse tasvip etmiyor ama müslüman cografyasi kan agliyor senin agzindan daha bir gün bu nasil hiristiyanlik diye bisey duymadik birak kelime oyunlarini ben almanyada yasiyorum kölndeki diyanet camisi ibadete acilamiyor niye bilyonmu yok onun icin akilli ol bu cikislar sana bisey kazandirmaz
    Cevapla