Tamer Tuna'nın yeni takımı belli oldu!

Demir Grup Sivasspor, teknik direktör Tamer Tuna ile 1 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

Tamer Tuna'nın yeni takımı belli oldu!
Tamer Tuna'nın yeni takımı belli oldu!
GİRİŞ 29.05.2018 11:51 GÜNCELLEME 29.05.2018 17:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, İstanbul'daki ofisinde teknik direktör Tamer Tuna ile bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdiğini söyledi.

Görüşmenin olumlu geçtiğini ve Tuna ile prensipte anlaşma sağladıklarını ifade eden Sarılar, "Tamer hoca, önümüzdeki günlerde Sivas'a gelerek 1 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak." ifadesini kullandı.

Tuna, 2014-2015 sezonunda Sivasspor'da yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı.

Kırmızı-beyazlı ekibi yaklaşık 1,5 sezon çalıştıran teknik direktör Samet Aybaba ise Süper Lig ekiplerinden Bursaspor ile bugün 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Tamer Tuna geçen sezon lige yeni çıkan Göztepe'yi çalıştırmış ve takımını 6. yapmıştı. Samet Aybaba ile sezonu tamamlayan Sivasspor ise 7. sırayı almıştı.

 

 

YORUMLAR 11
  • lore 5 yıl önce Şikayet Et
    Hoş geldin Tamer Hoca, bence kendini Göztepe'de ispatlamış başarılı bir hoca.Ligi bilen takımları tanıyan hocamızla bizde başarılı olacağız inşallah.
    Cevapla
  • yiğido 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kararı birdaha düşünmeli başkan.göztepenin kadrosu çok iyi hocanın etkisi %20.samet hoca etkisi%50 idi.Başkan Bülent Uygun hazır başta bize tekrar tarih yazdıracak hoca Bülent Uygun.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Sivasin kadrosu kötü müydü. Robinho kone rybalka gibi üst düzey adamlar vardı. Samet hocanın başarısını kucumsemiyorum ama kadromuz da iyiydi. Hem de Tamer hoca sivası tanıyan bir adam. Başarılı olacaktır inşallah.
    Cevapla
  • Röveşeta 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok isabetli olmuş bence hayırlı olsun başarılı olması yüksek ihtimal
    Cevapla
  • Habip 5 yıl önce Şikayet Et
    Başarılar Tamer hocam
    Cevapla
  • Nizami Alem 5 yıl önce Şikayet Et
    Sivas için en doğru adım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle