Robinho Sivas'ta neye uğradığına şaşırdı!

Henüz 10 gündür Sivas'ta olan, Sivasspor'un Brezilyalı yıldızı Robinho, iklim şartları karşısında oldukça zorluk çekiyor.

Robinho Sivas'ta neye uğradığına şaşırdı!
Robinho Sivas'ta neye uğradığına şaşırdı!
GİRİŞ 03.02.2018 09:58 GÜNCELLEME 03.02.2018 12:08
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Takım arkadaşlarıyla uyumlu bir görüntü çizmesine rağmen Sivas’ın dondurucu soğuğu nedeniyle fazlasıyla zorluk çeken Robinho, antrenmanlarda diğer futbolculara sık sık bu soruyu soruyor: “Yaz ne zaman gelecek?”

Kone başta olmak üzere yabancı oyuncular belli bir süre sona hava değişimini atlatacağını Robinho’ya söylerken, teknik direktör Samet Aybaba da Brezilyalı süperstarın zamana ihtiyaç duyduğunu söyledi.

 

 

‘Zamanla alışacak’

Tecrübeli hoca Samet Aybaba, “Robinho’nun kalitesi dünya çapında, takımla da uyumu iyi. Ancak Brezilya’dan geldiği için soğuk havaya henüz ayak uyduramıyor. Bu çok doğal. Zamanla alışacaktır” dedi.

YORUMLAR 22
  • Rotterdam 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha hele yaza cok var. Cok kosmalisin isinmak istiyorsan
    Cevapla
  • Şaşkın 6 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı bir futbolcu milan da oynarken acaba hapis cezası aldımı?Aldı ise hangi suçtan aldı?Türkiye de hangi takıma transfer oldu...
    Cevapla
  • Alim 6 yıl önce Şikayet Et
    Sabah bir çay bardaği pekmez iç antrenmana öyle git. İçini isitir
    Cevapla
  • Hataylı 6 yıl önce Şikayet Et
    Güzel taktik:)
    Cevapla
  • robinho 6 yıl önce Şikayet Et
    tamam abi yarın yapayım
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Uyduruk bir haber hava durumuna bir bakın öyle yazın. Zemheri ayında sıcaklık sıfır derece ile -3 derece arasında hatta 10 dereceye çıkıyor. Sanki başka yerler çok sıcakta. Kış ayındayız abartmayın.
    Cevapla
  • Levrok 6 yıl önce Şikayet Et
    Düsünsene Brezilyada Kopa Kabana plajinda yasiyorsun, sonra Sivas a gidiyorsun. Türkiye Dünyanin en güzel ülkelerinden biri ama Brezilyadada cok yasamak isterdim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle