Thomas Müller, Galatasaray'ı öve öve bitiremedi

Bayern Münih'in tecrübeli yıldızı Thomas Müller, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı oynadıkları maçın ardından sarı-kırmızılı ekibe övgü yağdırdı.

GİRİŞ 11.11.2023 11:39 GÜNCELLEME 11.11.2023 13:31
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bayern Münih'in tecrübeli yıldızı Thomas Müller, Galatasaray maçının ardından oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY ÇILGINCA OYNADI"

Alman basınına konuşan Müller, "Galatasaray biraz çılgınca bir top oynuyor. Pres konusunda çok iyiler. Yüksek şiddetli ve biraz çılgınca bir oyun. Ama sahada ne yaptıklarını çok çok iyi biliyorlar." dedi.

"KIMMICH, 'BU BİRAZ FAZLA' DEDİ"

Münih'te birçok Galatasaray taraftarının maçta olduğuna dikkat çeken Müller, "18 maçta 2 kez kaybettiler ve 2'si de bize karşı. Sanırım buradan kendimize güzel bir şeyler çıkarabiliriz. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Ben ısınmaya çıkmamıştım. Dışarıdan Kimmich içeriye geldi ve durumun biraz aşırı olduğundan bahsetti. Dürüst olmak gerekirse bunu bekliyordum, hatta daha fazlasını bile bekliyordum." ifadelerini kullandı.

"İSTEDİKLERİMİZİ YAPAMADIK"

Son olarak Galatasaray'ın pres gücüne değinen Alman yıldız, "Önde böylesine güçlü pres yapan bir takıma karşı öyle iyi kombinasyonlarla geriden çıkma şansınız pek yoktur. Biraz rahat olup topu 3. bölgeye, Kane ve kenar forvetlere taşımalısınız. Maalesef bunu istediğimiz ölçüde yapamadık. Daha fazla pozisyon üreteceğimizi düşünmüştük, olmadı. Final paslarımız yetersizdi." sözlerini sarf etti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • (76) 5 ay önce Şikayet Et
    İki maç kaybettiler oda adaletli hakemden dolayı
    Cevapla
  • Hasan 5 ay önce Şikayet Et
    Adaletli haaa...O adalaetli!!! hakemlerden sizin maclarada gelmesini diliyorum.
    Cevapla
  • Turgut Reis 5 ay önce Şikayet Et
    Bende sampiyonlar liginde peş peşe iki kere yenersem bir takimi onlari takdir ederim. Aslinda demek istediği cok kerizsiniz.
    Cevapla
  • Bumin 5 ay önce Şikayet Et
    Ezikbahceli :))
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Ee sonuç.
    Cevapla
  • Ensar 5 ay önce Şikayet Et
    Yya işte böyle
    Cevapla
  • Ufuk HB 5 ay önce Şikayet Et
    Ah şu desinler yok mu Malesef çok ama çok hastasıyız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle