Barış Alper Yılmaz: Dünyanın en iyi takımına karşı oynayacağız

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz, Bayern Münih maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Galatasaray'ın genlerinde başarı var. Önemli ve zor bir maç olacak. Dünyanın en iyi takımına karşı oynayacağız." dedi.

Barış Alper Yılmaz: Dünyanın en iyi takımına karşı oynayacağız
Barış Alper Yılmaz: Dünyanın en iyi takımına karşı oynayacağız
GİRİŞ 07.11.2023 20:41 GÜNCELLEME 07.11.2023 20:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz, Bayern Münih maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 'Galatasaray'ın genlerinde başarı var' dedi.

Galatasaray'ın genç kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Bayern Münih maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

İki takım içinde zor bir maç olacağını söyleyen Barış Alper Yılmaz, "İki taraf içinde çok önemli ve zor bir maç olacak. Dünyanın en iyi takımına karşı oynayacağız. İlk maçta çok iyi bir Galatasaray vardı ama pozisyonları değerlendiremedik. Umarım yarın da aynı performansı sahaya yansıtacağız. Galatasaray'ın genlerinde her zaman Avrupa'da başarı var. Umarım kazanarak taraftarlarımızı mutlu ederiz." dedi.

Performansının inişli-çıkışlı olduğunu söyleyen Barış Alper Yılmaz, "Her maça farklı farklı bakmıyorum. Performansımda iniş çıkışlar oluyor. Sadece hocamın bana verdiği taktiği sahada uygulamaya çalışıyorum." dedi.

Ne kadar faydalı olursa o kadar mutlu olduğunu söyleyen Barış Alper Yılmaz, "Anlık değil, süreç olarak bakıyorum. Hocam ile sürekli iletişim içindeyim. Farklı pozisyonlarda da oynayabiliyorum. Ne kadar faydalı olursam o kadar mutlu olurum." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • hızıroğlu 5 ay önce Şikayet Et
    Birincisi: rakibin dünuanın en iyi takımı değil İkincisi: maç sizin için çok önemli, onlar güle oynaya guruptan çıkar Üçuncüsü: bu açıklaman biraz olabilecek olumsuz sonuca kılıf arama anlamına geliyor Dördüncüsü: bir FB li olarak size başarılar dilerim sevgili Rize' li hemşerim:)
    Cevapla
  • Kacarova 5 ay önce Şikayet Et
    Nekadar eziksiniz,bu kafaylan bir yere varamassınız,ozaman onlar oynasın size gol olup yagsınlar,6-0 olsun bizim olsun
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Eyi ya Yen Tarihe Geçin ❤️
    Cevapla
  • yazı/yorum 5 ay önce Şikayet Et
    Galatasaraylıyım ama barış kardeşim abartmış, çok daha iyi bayernler gördük, bu arada dünyanın en iyisine gelince tartışmasız Real Madrid. onu yenmişliğimiz var çok şükür.
    Cevapla
  • Tugrul1 5 ay önce Şikayet Et
    Günay, kaan (sol bek), sanchez, Nelson, boey, torreria, Sergio oliviera, zaha, mertens, barış alper, icardi. Yarın ki 11 böyle olacak diye düşünüyorum. Bencil Kerem ve tetenin bu takımda işi yok. İkisi de takımı bozuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle