Şehir savaş alanına döndü! Dev maç öncesi taraftarlar arasında arbede

Şampiyonlar Ligi'ndeki Milan-PSG maçı öncesi iki takım taraftarları birbirine girdi. Çıkan arbedede 1 PSG taraftarı ağır, 2 güvenlik görevlisi de hafif yaralandı.

Şehir savaş alanına döndü! Dev maç öncesi taraftarlar arasında arbede
Şehir savaş alanına döndü! Dev maç öncesi taraftarlar arasında arbede
GİRİŞ 07.11.2023 19:48 GÜNCELLEME 07.11.2023 19:48

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Milano'nun Navigli semtinde dün akşam çıkan olaylarda iki takım taraftarları karşı karşıya geldi.

Yaklaşık 50 kişilik Milan taraftar grubu, Navigli'de bulunan Fransız taraftarları meşaleler ve sis bombalarıyla karşıladı ve daha sonra taraflar arasında arbede çıktı.

3 KİŞİ YARALANDI

Kentte savaş ve çatışma görüntülerinin ortaya çıkmasına yol açan olaylarda, bir Fransız taraftar ağır, 2 güvenlik görevlisi de hafif şekilde yaralandı.

İtalyan güvenlik güçlerinin, 73 Fransız taraftarı gözaltına aldığı, Milan taraftarlarının ise ara sokaklardan kaçtığı aktarıldı.

Ayrıca gece saatlerinde yine PSG taraftarlarının, Milano'nun "Çin Mahallesi" olarak anılan Via Paolo Sarpi Caddesi'nde de 10 kadar Çin vatandaşıyla tartıştığı, olaya polisin müdahale ettiği kaydedildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Milan, bu akşam San Siro Stadı'nda PSG'yi TSİ 23.00'te ağırlayacak. İki ekip arasında Paris'te 25 Ekim'de oynanan maçı, PSG 3-0 kazanmıştı.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.