Thomas Tuchel, Galatasaray maçı için temkinli

Bayern Münih Teknik direktörü Thomas Tuchel, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Galatasaray maç için basın toplantısında konuştu. Alman çalıştırıcı, sarı-kırmızılı takıma övgüler sıraladı.

Thomas Tuchel, Galatasaray maçı için temkinli
Thomas Tuchel, Galatasaray maçı için temkinli
GİRİŞ 07.11.2023 16:08 GÜNCELLEME 07.11.2023 16:09
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Bayern Münih evinde Galatasaray'ı konuk edecek.

Yarın Allianz Arena'da oynanacak kritik mücadele öncesi Alman devinde teknik direktör Thomas Tuchel açıklamalarda bulundu.

Alman çalıştırıcı, ilk maçta Galatasaray'ın çok cesurca oynadığını kaydederek şöyle konuştu:

"Galatasaray, Dortmund'dan farklı oynuyor. Leon Goretzka, Dayot Upamecano oynayabilecek durumda. Joshua Kimmich en önemli oyuncularımızdan biri. Galatasaray maçında oynayacak. Dortmund maçında en iyi seviyede oynadık. Orta sahamız muhteşemdi. Kadronun bozulmaması ve sürekli aynı 11 ile oynamak çok önemli. Manuel Neuer de geri döndü."

"ÖNCEKİ MAÇTAN DERS ÇIKARMALIYIZ"

"Galatasaray ilk maç çok cesaretli oynadı. 70 dakika birebir oynadılar. Çok koştular, çok şeyi değiştirmemiz lazım. Mağlubiyet onların oyun tarzını değiştirecek mi? Pek sanmıyorum. Yine güçlü bir Galatasaray göreceğiz. İki hafta önceki maçtan ders almalıyız."

"GALATASARAY'A İYİ OYNAMALIYIZ"

"Galatasaray ilk maç çok cesaretli oynadı. 70 dakika birebir oynadılar. Çok koştular, çok şeyi değiştirmemiz lazım. Mağlubiyet onların oyun tarzını değiştirecek mi? Pek sanmıyorum. Yine güçlü bir Galatasaray göreceğiz. Atalanta maçları ile kıyaslıyorum Galatasaray maçlarını. O zaman da çok zordu. Çok iyi oynamalıyız."

"ÇOK GÜÇLÜ OYNAMALIYIZ"

"Galatasaray ilk maçta bizi hataya sürükledi. Çok güçlü oynamalıyız. Bizim de farklı pozisyonlarımız vardı cezalandırmak için ama topa sahip olmakta daha iyi hale geldik. Galatasaray bu baskıyı sonuna kadar sürdüremedi. Biz de sonuna doğru şanslar bulduk. Zorlu bir fikstürden geçiyoruz. Düşünmediğiniz takımlar, beklediğinizden daha iyi çıkıyor. Tecrübe edindik, edinmemiz gerekiyor. Önemli kararlar almalıyız. Sahada hızlı olmalıyız. İkili mücadeleleri kazanmalıyız. O zaman bize karşı Galatasaray zorluk yaşayabilir."

"GALATASARAY MAÇINDA LİMİTLERİ ZORLAYACAĞIZ"

"Galatasaray maçı zor olacak ama limitlerimizi zorlayacağız. Erkenden gruptan çıkmayı garantilemek bizi güçlendirir. Şampiyonlar Ligi'nde her çocuk oynamak istiyor. Bu çok önemli bir turnuva. Gruptan çıkmayı Galatasaray maçında başarırsak, ondan sonrasını da önemsiz görmeyeceğiz."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • brave heart 5 ay önce Şikayet Et
    yazıklar olsun Avrupa da oynayan Türk takımı Bu fenerliler deki kuyruk acısı varya bir türlü bitmek bilmiyor
    Cevapla
  • Alexde souza 5 ay önce Şikayet Et
    Thomas tuchel korkak oynama ilk maçtaki gibi gerçek bayern münih gibi oynarsanız zaten fark atarsınız ilk yarı maçı bitirirsiniz zaten gs nin takımı senin ekibin yanında boy ölçülemez en iyi oyununu oyna yeter sen
    Cevapla
  • Alexde souza 5 ay önce Şikayet Et
    Bastırır bayern münih vurduğun gol olsun inşallah büyük farklı kazanırsınız thomas tuchel sen psg deyken 5 tane atmıştın gs ye hatta icardi psg deydi ozaman yeterki kendi oyununu oyna yeter ozaman
    Cevapla
  • Alexde souza 5 ay önce Şikayet Et
    Thomas tuchel korkak oynama ilk maçtaki gibi gerçek oyununuzu oynayın ilk yarıda maç biter gs kim ki senin takımının yanında göster bayern münih dev takım oldugunuzu
    Cevapla
  • Alexde souza 5 ay önce Şikayet Et
    Sende ilk yarı yap 3 çek fişi thomas tuchel gs senin takımının yanında esamesi okunmaz bayern münih liğini göster bakalım ne olacak
    Cevapla
  • Hamdi şen 5 ay önce Şikayet Et
    Kim bu hecanlı arkadaş, iyiyi Türkçe biliyor bi almana göre
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle