Harry Kane'den Galatasaray taraftarına müthiş övgü!

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı 3-1 yendi. Maçın ardından Bayern'li oyuncular galibiyeti yorumlarken, Harry Kane Galatasaraylı taraftarlara övgüde bulundu.

Harry Kane'den Galatasaray taraftarına müthiş övgü!
Harry Kane'den Galatasaray taraftarına müthiş övgü!
GİRİŞ 24.10.2023 22:23 GÜNCELLEME 24.10.2023 22:23
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nin ilk 2 maçında 4 puan toplayan Galatasaray sahasında 6 puanla lider Bayern Münih'i konuk etti.

Karşılaşmanın 8. dakikasında Coman ile Bayern Münih öne geçti. Galatasaray, Mauro Icardi'nin 30. dakikada penaltı golüyle beraberliği sağladı. İlk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda Bayern 74'te Harry Kane ile öne geçerken, Musiala 78'de attığı golle skoru belirledi.

Galatasaray, Bayern Münih'e 3-1 kaybetti. Bayern Münih puanını 9 yaparken, Galatasaray 4 puanda kaldı.

"Kulaklarım duyuyor mu emin değilim"

Galibiyetin ardından konuşan Harry Kane, "İstanbul'a ilk kez geldim. Galatasaray taraftarına çok teşekkür ederim. Bu atmosferden sonra kulaklarım duyuyor mu emin değilim. Galatasaray'ın stadında oynamak çok zor. Taraftarın takıma etkisi gerçekten üst düzey. Bu yüzden önemli bir galibiyet aldık." dedi.

"Böyle ortamları seviyorum"

Maçın oyuncusu seçilen Kingsley Coman ise "Çok gergin ve zor maçtı. Kolay olmadı çünkü çok fazla baskı yarattılar, ancak ikinci yarıda daha fazla alan vardı ve bence bu yüzden ikinci yarı daha fazla gol attık. Böyle ortamları seviyorum. Bunun gibi atmosferlerde çok fazla adrenalin var ve bu gece inanılmazdı. Maçın Oyuncusu ödülünü kazanmak harika ama bugün en önemli şey kazanmaktı." şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 36
  • Tamer 6 ay önce Şikayet Et
    Övülmekle sonuç alınsaydı teyzemin bıyıkları olurdu!
    Cevapla
  • 54 KC 6 ay önce Şikayet Et
    Okan gücü fiziği 90 dkkaya yaysaydı seyircinin desteğiyle ofsaytımsılar bu maçı alırdı, bu sonuç teknik direktöre yazar. Tmm Bayern Mayernde gördük puan alınmayacak maç değildi, bidaha bunları böyle yakalayamazsınız.
    Cevapla
  • tın li 6 ay önce Şikayet Et
    bu malubiyet okana yazar ...gavuru şişirip şişirip öne atmayın .. bayern yenilmeyecek takıım değil....neden filistin desteği yoktu oda ayrı soru...
    Cevapla
  • Mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    kale arkasında kocaman afişleri görmedin sanırım...
    Cevapla
  • hamit abitoğlu 6 ay önce Şikayet Et
    züğürt tesellisi, taraftar iyi bağırdı, gerçekten de bağırdı, evet evet baya bağırdı, ne bağırdı ama, böyle bağırış duymadım, bundan daha iyi bağırış duyamam, bağırmak ve siz müthişsiniz, bağırmaya devam.... skor? o ne?
    Cevapla
  • 44 zaloğlu 6 ay önce Şikayet Et
    Bizi yenen münüh olmadı bizi yenen OKAN BURUKTUR hata 1 maç berabere takım zahanın keremin tete nin kaybettikleri toplardan dolayı yorgun düştü hatta bitti dakika 65 de zahanın yerine barış alper tetenin yerine hakim jiheç keremin yerine mertens sançezin yerine Nelson kazımın yerine Angelo yu değiştirse VALLAHİ biz maçı alırdık ama kanı donmuş maçı izlemekle yetindi yazıklar o
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle