Paul Scholes, yenilgi için iki ismi hedef tahtasına koydu

Manchester United'ın efsanesi Paul Scholes, Galatasaray'a sahasında 3-2 mağlup olan Manchester United'da savunma oyuncuları Raphael Varane ve Victor Lindelöf'e sert eleştirilerde bulundu.

Paul Scholes, yenilgi için iki ismi hedef tahtasına koydu
Paul Scholes, yenilgi için iki ismi hedef tahtasına koydu
GİRİŞ 04.10.2023 12:48 GÜNCELLEME 04.10.2023 12:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray'ın, deplasmanda 3-2 yendiği Manchester United'da kaleci Onana sonrası savunma oyuncuları da eleştirilerden payına düşeni aldı.

TNT Sports'a konuşan ManU'nun efsane orta saha oyuncularından Paul Scholes, savunmanın göbeğinde oynayan Varane ve Lindelöf'ü "tembel ve zayıf" olmakla suçladı.



48 yaşındaki futbol adamı, iki stoperin yanı sıra bu maçta sol bekte oynayan Sofyan Amrabat ve kaleci Andre Onana için de eleştiri yaptı ve "Amrabat elbette bir sol bek değil ama çok açık verdi. Lindelof ve Varane çok tembeldi, çok zayıftı ve kalecinin (Onana) ne yaptığını hepimiz biliyoruz." dedi.

"VARANE'IN BACAKLARI HALSİZ"

Raphael Varane'ın sakatlıktan sonra daha da kötüleştiğini belirten ManU efsanesi, "Piyasadaki en iyi savunmacılardan biri olduğunu düşünüyorum ancak bacaklarının biraz halsiz göründüğünü hissediyorum" değerlendirmesini yaptı.

Scholes, yenilginin Galatasaray'ın kalitesinden ziyade United'ın kendi başarısızlığıyla ilgili olup olmadığı sorusuna ise "Dürüst olmak gerekirse muhtemelen her ikisinden de biraz var" diyerek geçiştirdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Rgül 7 ay önce Şikayet Et
    Onana ne abi ya kaç kere dedik zencilerden kaleci olmaz ama iyi ki Altay oynamadı . Altay 3 yeseydi daha giremezdi kaleye. Ama unitedin hocası da 5 para etmez. Yine de GS yi tebrik ederim. İnş cikar iki ci tura
    Cevapla
  • Reşo ağa 7 ay önce Şikayet Et
    kalecileri 5 para etmez
    Cevapla
  • Perṣembeli67 7 ay önce Şikayet Et
    Ezikler yenildi iz yenseydini takiminizi göklere çikarirdiniz
    Cevapla
  • Kral 7 ay önce Şikayet Et
    İngiliz itlerini Aslan parçaladı
    Cevapla