Şampiyonlar Ligi'ne bilet bulamayınca çareyi broşür dağıtmakta buldu!

Şampiyonlar Ligi final maçını izlemek için İstanbul'a gelen Alman YouTuber Toni Leuschke, Taksim meydanında broşür dağıtarak maç bilet aradı.

GİRİŞ 10.06.2023 18:08 GÜNCELLEME 10.06.2023 18:10

Şampiyonlar Ligi final maçını izlemek için İstanbul'a gelen Alman YouTuber, Taksim meydanında broşür dağıtarak maç bilet aradı.

BİLET İÇİN TAKSİM MEYDANINDA BROŞÜR DAĞITIYOR

İngiliz ekibi Manchester City ve İtalyan ekibi Inter arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçını izlemek için Almanya'dan İstanbul'a gelen YouTuber Toni Leuschke, maçın başlamasına saatler kala bilet bulamayınca çareyi Taksim meydanında broşür dağıtmakta buldu.

'Ticket Wanted' yazılı broşürler dağıtan Alman YouTuber istenen yüksek ücretler yüzünden henüz bilet bulamadığını dile getirdi.

5 BİN EURO İSTİYORLAR

Toni Leuschke, "Evet, bu futbol yolculuğunda tecrübeliyim. Benim 13'üncü senem şampiyonlar ligi finalinde. İlk defa başıma gelmiyor, ikinci kez bu durumdayım. Pes etmeden bilet aramaya devam edeceğim, futbol gibi şansımı denemeye devam edeceğim. İnsanlar buraya metro ile geliyorlar, belki ekstra bilet kalmıştır cebinde ve bana satabilir. Bilet bulamazsam, Yenikapı'ya gideceğim. Orada ki büyük ekrandan final maçını izlemeyi planlıyorum. Yaklaşık 20 tane broşür dağıttım, saçma fiyatlar teklif edildi. Burada Taksim'de bilet için çok fazla isteyenler var. 5 bin euro, 2.500 euro gibi, ben fazla olsa da 500 euro ödeyeceğim. Ben Bayern Münih taraftarıyım, takımım finale çıkmadı ama benim amacım final izlemek" dedi.

"BİLETE İHTİYACIM VAR"

Öte yandan Taksim'de kalabalık gruplar halinde dolaşan taraftarların bir kısmı ellerinde "Bilete ihtiyacım var" yazılı kağıtlar tuttu. Dev mücadeleyi tribünden izlemek için bilet arayışında olan taraftarların büyük kısmı fiyatlar nedeniyle amacına ulaşamadı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.