Wesley Sneijder'den Beşiktaşlıları çok kızdıracak sözler!

Eski Galatasaraylı Hollandalı Wesley Sneijder, Beşiktaş'ın Ajax'a 2-0 kaybettiği maçı değerlendirdi. Sneijder, Beşiktaş'ın sayılmayan golü için verilen kararın doğru olduğunu söyledi.

Wesley Sneijder'den Beşiktaşlıları çok kızdıracak sözler!
Wesley Sneijder'den Beşiktaşlıları çok kızdıracak sözler!
GİRİŞ 28.09.2021 23:55 GÜNCELLEME 28.09.2021 23:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Ajax'a 2-0 kaybetti geriye Kenan Karaman'ın sayılmayan golü kaldı. Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada karşılaşmanın hakemi Benoit Bastien'e tepki gösterirken Sneijder ise eski takımı Ajax'ın lehine açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın 62. dakikasında defansın arkasına sarkan Kenan Karaman, iki rakibiyle girdiği mücadelede topu önüne alıp kaleciyi avladı. Fakat hakem Benoit Bastien, Ajax lehine faul verdi.

"OMUZLA MÜDAHALE VAR"

Hakemin kararının doğru olduğunu söyleyen Sneijder, "Beşiktaş'ın Kenan Karaman'la bulduğu gol öncesinde bence faul var. Gol kararı verilseydi de karar VAR'dan geri dönerdi." dedi.

Ajax'ın ikinci yarıda geriye yaslandığını belirten Wesley Sneijder, "Önemli olan neticedir. Ajaxlı futbolcuların ikinci yarıda arkalarına yaslanarak çok fazla enerji sarf etmediklerini gözlemledim. Sadece sakin bir şekilde futbol oynadılar ve karşılaşmanın böyle biteceğini düşündüler. Hafta sonu oynayacakları maça odaklanmışlardı." şeklinde bir yorumda bulundu.

VAN DER VAART, SNEJIDER'E KATILMADI

Programın bir diğer yorumcusu eski futbolcusu Van der Vaart da ise Sneijder'in aksine bir yorum getirerek "Beşiktaş'ın sayılmayan golünde hakem ne gördü bilemem ama daha şut çekilmeden düdük çaldı. Normalde pozisyonun bitmesini beklemesi lazım. Dürüst olmak gerekise ben faul görmedim." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 7
  • baba 61 2 yıl önce Şikayet Et
    snıjder futbolu bıraktıktan sonra dana gibi olmuş fitness a git kardiyo yap ağırlık kaldır benmi öğretcem bu yaştan sonra sana yavru dana
    Cevapla
  • Pilot50 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam GS ekmeği yedi ondan bulaşmıştır. Çünkü GS lıların, onların dışında hiçbir takımın başarısına tahammülü yok. Hocası, futbolcuları, yönetimi ve hatta taraftarın da bile bu EGO var, malesef.
    Cevapla
  • sarıkırmızı 2 yıl önce Şikayet Et
    pilot sen hala uçuştasın in biraz yere
    Cevapla
  • Rbcjbdhbjcc 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece omuz ile yapmıyor, sağ el ile itiyor. bir insan olarak faul diyorum.
    Cevapla
  • havin 2 yıl önce Şikayet Et
    insan olduğuna emin misin diyelim ki öyle gözler gitmiş acil dr a git
    Cevapla
  • Tahir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir GS li olarak soruyorum, aynısı ceza sahasında defans tarafından yapılsa penaltı verilirmiydi
    Cevapla
  • MURAT91 2 yıl önce Şikayet Et
    Verilmezdi, uygulama o kadar sacmaki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle