Porto hocasından itiraf! '5 katımız...'

Porto'nun teknik direktörü Sergio Conceiçao, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 22.11.2017 00:23 GÜNCELLEME 22.11.2017 17:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İşte Sergio Conceiçao'nun açıklamaları;

"Bizim 5 katı bütçemize sahip olan Beşiktaş'a karşı, bu atmosferde oynamak kolay değil. Leipzig ve Monaco'nun da durumları aynı."

İLK YARIDA İYİYDİK

"İlk yarıda oyun kalitemiz iyiydi. İkinci yarıda Beşiktaş güçlü bir baskı kurdu ve çıkışlarda zorluk yaşadık. Ancak sonucun adil olduğunu düşünüyorum"

ABOUBAKAR ETKİLİ OLSA...

"Stratejik olarak maça iyi hazırlandık. Oyuncular ne yapmaları gerektiğini biliyordu. Beşiktaş'ın zayıf yönlerini keşfettik. Gol yemeden önce Aboubakar ile farkı 2'ye çıkarmak adına fırsat bulduk. Aboubakar ve Ricardo biraz daha etkili olsaydı maçı kazanabilirdik"

ABOUBAKAR TARAFTARA MI GİTMİŞ?

"Aboubakar, Beşiktaş taraftarına mı gitmiş? Quaresma da, Porto taraftarları tarafından alkışlandı ona bakarsak. Böyle şeyler zarar vermez"

YORUMLAR 2
  • Cesim 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs taraftarı olarak bjk kutluyorum ve ikinci turda kendisine başardılar diliyorum
    Cevapla
  • tayfur yıldırım 6 yıl önce Şikayet Et
    tamam 5 katı da portonun bjk gibi 1.800.000.000 tl miydi neydi öyle bir borcu var mı her klüp için geçerli yalnız bjk değil maliyet+bütçe dengelemesi yapılmadan her gelen klüpleri batağa sürüklüyor bunun yanında elle tutulur bir başarı da gelmiyor
    Cevapla