Rebrov'dan Beşiktaşlıları çıldırtan sözler

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Sergiy Rebrov, Beşiktaş'ı 6-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Rebrov'dan Beşiktaşlıları çıldırtan sözler
Rebrov'dan Beşiktaşlıları çıldırtan sözler
GİRİŞ 07.12.2016 01:34 GÜNCELLEME 07.12.2016 01:34
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Rebrov, maçın hakeminin hata yapmadığını düşündüğünü kaydederken; "Hakemin adaletsizlik yaptığını görmedim. Oyuncuunun ayağına vurdular, bu da büyük bir ceza. Beşiktaş'a haksızlık yapıldığını düşünmüyorum. Kırmızı kart olduğunda durum zaten 1-0'dı. Her şeyi hakemle ilişkilendirmek doğru olmaz. Bizim takımımızı bu yolla aşağılamak olmaz" ifadelerini kullandı.

Penaltı kararı ile ilgili konuşan Rebrov, "Penaltı olsa bile, hata da olabilir ama, 1-0'dı skor. Beşiktaş'ın bir hedefi varsa, çalışmaya devam etmesi lazımdı" dedi.

YORUMLAR 24
  • Mithat 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu düşünceyi oldum olalı anlayamadım; Türk bir insan Bir Türk takımı yerine sırf yurtiçinde rakibi diye gavur takımını destekler. Ben de Gs liyim ama yurtdışında illa ki Türk takımı kazansın isterim çünkü gavur sevici asla değilim evelallah bin şükür.
    Cevapla
  • gezici 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakem Besiktasi katletti bu tartışılmaz.Kiev futbolcu ve taraftarlarını bu denli motive eden ve kinlenmesine sebep olan şey ise Turk düşmanlığı değildi.Carsi grubunun gezici taraftarının simarikligi ve capulculugudur.Sen adamların memleketinde taşkınlık yapar stadının sandalyelerin sokersen adamlarda senin firmanın ve bayrağını yakar.Sonuc olarak Kievin gezicileri Besiktasi gezicilerini tartakladi rakip taraftara saldirmanin Turk polisine saldırmaya benzemediğini gösterdi.Gezici olmayan bjk taraftarını tenzih ederim ama bu olay dinsizin hakkından imansız gelir atasozunu doğruladı.
    Cevapla
  • Seco 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı inanmazsan dayıya sor :))
    Cevapla
  • Kritik 7 yıl önce Şikayet Et
    Rebrov doğru söylemiş. Gerçek bu.
    Cevapla
  • şebo 7 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşma sizinde işinize geldi
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Rebrov çok iyi takımın olsa grubu sonuncu bitirmezdin bu galibiyet senin koltuğunu kurtardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle