Stoch'tan PAOK için altın gol! VİDEO

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda Schalke ile PAOK, Almanya'da karşı karşıya geldi. PAOK, Miroslav Stoch'un golüyle rövanş öncesi avantaj yakaladı.

GİRİŞ 22.08.2013 00:23 GÜNCELLEME 22.08.2013 10:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Alman ekibi Schalke ile Yunanistan temilcisi PAOK karşı karşıya geldi. Veltins Arena'da oynanan karşılaşma 1-1'lik skorla sona erdi.

Ev sahibi Schalke ilk yarının 32. dakikasında Jefferson Farfan'ın attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti.
Deplasmanda maçı bıorakmayan PAOK, 74. dakikada eşitliği yakaladı.

Yunan ekibinin Fenerbahçe'den kiraladığı Miroslav Stoch'un ceza sahası dışından vuruşunda meşin yuvarla filelerle buluştu ve durumu 1-1 oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca PAOK rövanş öncesinde avantajlı bir skorla evine döndü.

PAOK'un golünü atan Slovak futbolcu Stoch maçta 90 dakika görev yaparken, Schalke'de Klaas-Jan Huntelaar sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Schalke ile PAOK arasındaki rövanş maçı 27 Ağustos tarihinde Yunanistan'da oynanacak.

YORUMLAR 2
  • ahmet salim kılıç 10 yıl önce Şikayet Et
    ersun yanal kadlecle kına yakarsın... krasic gibi stoch gibi futbolcuları oynatma sen sonra yok adapta olamıyoruz de hucumda organize olamıyoruz de boşş laflar
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    PAOK az daha SCHALKEYi yeniyordu !. avrupada İsim değil oynamasını beceren sahaya çıkar ! dün KUYT' tuda gördük ingilizler boşuna satmadılar, biz ise bulunmaz bursa kumaşı gibi kaptık ! FB nin başındaki mafya babalarının hepsi değişmedikten sonra başarı olmaz !
    Cevapla